В Житомирській області на офіційному пляжі втопився 6-річний малюк

Трагедія сталась у суботу, 4 червня, на міському пляжі в Бердичева. Даний пляж – є офіційним місцем для купання, поблизу чергує група аварійно-рятувальна станція на воді, інформує прес-служба МНС в області.

Купатись Дмитрик відправився у супроводі батьків. В якиїсь момент вони втратили дитину із поля зору. Спочатку шукали самі, потім звернулись за допомогою до працівників аварійно-рятувальної станції. Мама особисто покликала хлопчика по гучномовцю, та результатів це не дало.

Тоді один із водолазів побіг до місця, де відпочивала сімя. Вже по дорозі, він побачив як один із відпочиваючих виносив тіло хлопчика з води – наткнувся, коли купався. Негайно виликали швидку. Серед відпочиваючих виявилась молода лікар-реаніматолог, яка робила все можливе до прибуття карети швидкої.

25 хвилин медики боролись за життя маленької людини, та марно…Ніхто достеменнно не знає скільки часу динина провела під водою. На пляжі було повно людей, та жоден не помітив ні криків про допомогу, ні тривожних борсань у воді. Прикро, адже рятувальники знаходились зовсім поруч.