Валерій Онопрієнко очолив раду керівників і підприємців Житомира

Голова правління ВАТ «Житомирський комбінат силікатних виробів» Валерій Онопрієнко тепер ще й голова ради керівників і підприємців Житомира.

Його кандидатуру сьогодні одноголосно підтримали керівники житомирських підприємств, а також міський голова Володимир Дебой, який відпетер займатиме посаду почесного голови ради.

Міському голові дуже важливо співпрацювати з бізнесом, сприяти його розвиткові у Житомирі. І це він не хоче називати лобіюванням чиїхось інтересів, корупцією, іншими поганими словами, а саме конструктивною співпрацею, допомогою у розв’язанні болючих для бізнесу питань.

За приклад Володимир Дебой має місто Коростень та його раду керівників підприємств, яка реально працює, у якій кожен член ради відповідає за окремий напрям розвитку міста, залучає до роботи над ним людей з реального сектору економіки. І результати – доволі пристойні. Таку ж схему міський голова планує запровадити і у Житомирі.

За результатами консультацій було вирішено обрати головою ради Валерія Онопрієнка, людину, за чутками абсолютно не бідну, успішну, активного громадського діяча, мецената. Заступниками стали Олексій Ковтуненко та Юрій Левицький.

Валерій Онопрієнко – голова ради керівників і підприємців Житомира приступив до виконання своїх обов’язків