Вікторія Сичова здобула путівку до фіналу конкурсу “Модель Року 2011”

Нагадаємо: щоп’ятниці у розважальному комплексі “DoDo” проходять фешн-вечірки, організовані житомирською модельною агенцію Gloria Model Style.

Пятеро чарівних дівчат змагаються у вмінні дефілювати, зачаровути публіку, дарувати оточуючим позитивні емоції. На відміну від минулої конкурсної вечірки, у якій разом із дівчатами дефілювали представники сильної половини людства, вчорашній вихід був, виключно, жіночим.

Директор модельної агенції “Глорія” Віталія Розбицька зауважує, що у конкурсі поруч із професійними моделями, які відвідують заняття агенства, приймають участь дівчата, яким цікаво спробувати свої сили у новій для них сфері – модельному дефіле. Тому усі молоді та чарівні житомирянки та житомиряни можуть вже сьогодні відправляти заявку на участь у конкурсі “Модель Року 2011”: Е-пошта – school-gloria@mail.ru, або зателефонувавши: 446-007.

Загалом, конкурсні “модельні” вечірки у “DoDo” проходять дуже весело. Спочатку дівчата дефілюють, судді визначають переможницю, спонсори вручають призи. Приходьте наступної п’ятниці і самі у цьому переконаєтесь.

Ну а вчора перемогу, а отже і вихід до фіналу, здобула Сичова Вікторія, з чим інформаційний партнер конкурсу – Репортер Житомира її щиро і вітає!

Переможниця півфіналу Сичова Вікторія півроку відвідує заняття модельної агенції “Глорія”. Це був її перший вихід у проекті “Модель Року 2011”. Тепер дівчина готуватиметься до фінальної частини змагань.