Володимир Дебой запросив житомирян на святковий феєрверк 28 червня

Сьогодні у Житомирському обласному музично-драматичному театрі ім. І. Кочерги відбулися урочистості з нагоди 15-ї річниці Основного Закону держави.

Привітав житомирян із Днем Конституції України міський голова Володимир Дебой: «28 червня Конституції України, одному із кращих Основних Законів у Європі, виповниться 15 років. Тому нехай демократичні засади, що закріплені цим надзвичайно важливим документом, стануть реаліями нашого сьогодення, а дух законності прийде до серця кожному громадянину нашої держави. Давайте сподіватися у краще майбутнє та разом створювати нову європейську державу».

Голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Рижук також виступив з вітальною промовою та сердечно привітав усіх присутніх зі святом, побажавши миру і злагоди у нашому домі.

Володимир Дебой запросив житомирян відвідати 28 червня святковий феєрверк до Дня Конституції України, який розпочнеться о 22.00. Нагадаємо, що салюти до державного свята відбудуться ще у містах-героях: Києві, Севастополі, Одесі та Керчі, а також у Вінниці, Львові, Рівному та Дніпропетровську.

По закінченню урочистого засідання відбувся концерт фольклорного ансамблю національного обряду „Родослав”, інформує управління по зв’язках з громадськістю.