Вихованцям Радомишльської школи-інтернату подарували авто

Свято літа, канікул, відпочинку та розваг, розпочалося у Радомишльській школі-інтернаті по-справжньому радісно. Готувалися до нього заздалегідь і всі: від учнів до вчителів та вихователів.

У фойе навчального закладу та на майданчику, тимчасово облаштованому у дворі, розмістили виставки творчих робіт школярів: вишиванки, малюнки, мереживо, різьба по дереву – усе зроблене дитячими руками.

На урочисту лінійку зібралися майже всі вихованці, але основна увага іменниникам – товаришам, які святкують свої дні народження у травні та червні. З щедрими подарунками для них та всіх учнів завітали шефи – Міністерство внутрішніх справ України та обласне Управління МВС.

Заступник начальника фінансового та ресурсного забезпечення МВС України Петро Матвійчук, звертаючись до присутніх, розповів, що Міністерство опікується 550 інтернатними навчальними закладами і 1 червня – у День захисту дітей – у більшості із них працівники міліції зустрічаються з їх вихованцями. Сім шкіл отримають у подарунок від шефів нові автомобілі. Привезли новенький «DAEWOO SENS» і до Радомишля.

Ключі від авто Петро Анатолійович вручив директору школи-інтернату Надії Петрівні Предко. Також кожен із іменників отримав спеціальні подарунки – спортивне взуття та одяг, що, стане в нагоді під час літніх розваг. Не забули і про інших учнів, адже зустрічі з шефами очікують всі з нетерпінням. Солодощі та напої діти відразу занесли до їдальні, а от вироби панчішної фабрики вирішили роздивитись увечері.

Цього року у школі 19 випускників – учнів 9 класу, кожен із них уже визначився із майбутнім та обрав навчальний заклад, де продовжуватиме освіту, аби здобути свій фах.

Всьому педагогічному колективу Радомишльської школи-інтернату Олександр Андрійович висловив глибоку подяку за їх відповідальне та чуйне ставлення до дітей, обділених батьківською турботою та вручив від імені обласних адміністрації та ради пам’ятну адресу та офісну техніку.

Того дня пролунало ще багато теплих слів і від гостей свята, і від дітлахів, а наостанок усі разом закружляли у шкільному вальсі. Святковий концерт, підготовлений талановитими вихованцями Радомишльського будинку дитячої творчості, продовжив зустріч, інформує Алла Ващенко, ст. інспектор ВЗГ УМВС України в Житомирській області.