Юні вихованки “Gloria Model Style” розкрили свої таланти та вразили усіх своєю красою

В Житомирі обрали найчарівнішу та найталановитішу “Міні Міс Житомир 2011”.

У понеділок у житомирському телецентрі корону і титул “Міні Міс Житомир 2011” отримала тринадцятирічна Валерія Гаврилова. “Місс глядацьких симпатій” завоювала найменша учасниця змагання – Олександра Слесаренко. П’ятирічна дівчинка зробила неймовірне – вона у прямому сенсі цього слова “порвала зал”, розказавши усього 2 патріотичні гуморески Павла Глазового, які висвітлюють мовне питання у контексті захисту української мови. Приємно, що зал відреагував оваціями.

Загалом, конкурс, організований модельною агенцією “Gloria Model Style” пройшов на високому організаційному, а головне – творчому, рівні. Усім дуже сподобалося, що крім дефіле, до яких глядач вже звик, конкурсантки продемострували свої творчі здібності. Дівчатка розказували вірші, танцювали, грали на роялі, навіть читали монологи про кохання з дорослих п’єс. Дитяча енергетика виявилася настільки сильною, що глядачі були вражені побаченим. Загалом, свято виявилося чудовим, а присутні ще раз пересвідчилися у тому, якими гарними, здібними, талановитими є наші діти.

Церемонія нагородження – найбільш хвилюючий момент. Як завжди щедрі спонсори дарували юним моделям свої номінації, стрічки, подарунки. Свою “Міні Міс” обрав і Репортер Житомира. Нею стала конкурсантка під номером 7 Ярова Марта, яка вразила зал своїм проникливим, з не по по-дитячому дорослими емоціями, монологом про кохання.

Загалом, конкурс “Міні Міс Житомир 2011”, організований “Gloria Model Style” залишив лише позитивні емоції. Хочеться подякувати організаторам за пророблену роботу, а юним учасницям – за море позитиву, щирості та доброти.

Житомирський фотограф Роман Котиков, який обрав “Міні Міс HD-studio” встиг побачити конкурс і через призму своєї фотокамери:

“Міні Міс Репортер Житомира” Ярова Марта

“Міні Міс глядацьких симпатій” та друга віце-міс Олександра Слесаренко

Міський голова подарував усім квіти та нагородив “Міні Міс глядацьких симпатій”

“Перша Віце Міні Міс Житомир” Владислава Ящук

Ну і переможниця конкурсу “Міні Міс Житомир 2011” Валерія Гаврилова отримує заповітний титул!

Репортер Житомира вітає організаторів, юних конкурсанток та їхніх батьків з успішним проведенням конкурсу!