Житомирські фотографи на день молоді покажуть, що наше рідне місто – молоде!

Представляємо Вашій увазі експрес-фотоконкурс “Моє Місто Молоде”!

Конкурс проводиться ЖОМО “Дирекція Молодіжних Програм” та ЖОМГО “Цілком природно” спільно з Управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради та приурочений до Дня молоді. Тема конкурсу – Моє місто молоде.

Інформаційний партнер проекту – www.rozdumfoto.com.ua.

До участі у конкурсі запрошуються всі бажаючі фотоаматори та молоді профі. Вік учасників не обмежено – головне молодість духу. Конкурс проходитиме у вигляді флеш-мобу. Учасники мають самі принести свої роботи та власноруч прикріпити їх на довге полотно, що буде розміщене вздовж головної алеї Гідропарку. У цьому їм обов’язково допоможуть волонтери.

Конкурсні роботи прийматимуться з 11.00 до 15.30 26 червня 2011 року прямо в Гідропарку, або, за попереднім погодженням з організаторами конкурсу, з 21 по 24 червня. Здавати роботи можна до Управління у справах сім’ї молоді та спорту Житомирської міської ради з 10.00 до 17.00, або домовлятись про передачу телефоном.

Роботи слід подавати видрукуваними у відповідній якості на папері формату А4 (20х30). Орієнтація значення не має. Кожен учасник може подати не більше десяти робіт. Організатори мають змогу безкоштовно видрукувати не більше 2-х робіт фотографів-початківців.

У випадку друку роботи організаторами вона має бути подана не пізніше 12.00 24 червня 2011 року на електронну скриньку dmp-zt@ukr.net. Кількість таких робіт лімітована, отже поспішайте!

Оцінювання робіт відбудеться через голосування учасників, запрошених експертів та представників міської влади за роботи-учасники. Три роботи, що наберуть найбільше балів у рейтинговому голосуванні отримають головний приз – розміщення їх на сіті-лайтах в центрі міста, а їх автори – приємні подарунки від організаторів та партнерів конкурсу.

Телефони для довідок:

050 313-69-62 – Ілля;
097 537-29-74 – Ірина;
093 540-550-7 – Ілля.