Житомирянка Наталія Дехтієвська вирушила у тур в Європу від “ДАТУР”!

Рівно три місяці пройшло з того дня, коли усі читачі сайту Репортер Житомира дізналися ім’я щасливого переможця конкурсу “ДАТУР – тур в Європу у подарунок!”.

Головний приз виграла Наталія Дехтієвська, відома у Житомирі журналістка, працює кореспондентом обласного телебачення. Очевидно, професійні здібності журналіста допомогли Наталці створити найцікавіший та найпізнавальніший відгук про свою подорож за кордон, а саме, до столиці Бельгії – Брюсселю. Три місяці наша переможниця визначалася з датою поїздки.

Туристична агенція жодних термінів не виставляла – переможець має право вибрати найбільш зручний для нього час для подорожі. Наталка вирішила, що одній їй у мандрівці буде не так класно, тому заагітувала добру знайому. Удвох вони за цей тиждень побачать багато цікавого.

Наталія Дехтієвська: “Я виграла путівку ще 8-го березня, але у зв’язку з щільним робочим графіком вдалося вибрати зручний час рівно через три місяці після виграшу. Але це на краще – якраз настало літо, а яким чином краще його розпочати, як не з відпочинку за кордоном?

Враження перед стартом туру – лише оптимістичні. Хочеться відпочити від проблем, побутової рутини, як кажуть, подивитися на людей, себе показати. Потроху вчу англійську мову – ось в Європі якраз буде нагода потренувати свій “інгліш” у спілкуванні з англомовними європейцями.

Минулого літа побувала у Бельгії (про що й надіслала відгук на конкурс). Тепер кожну свою мандрівку сприймаю як ще одну можливість пізнати світ, побачити його на власні очі. Цього літа, до речі, збираюсь у подорож до Італії. Бажаю усім житомирянам якнайчастіше подорожувати Україною та їздити відпочивати за кордон.”