На Житомирщині крадуть і багаті і бідні, і великі і малі

Лише за один вчорашній день, який закінчував трудовий тиждень міліціонери Житомирщини зареєстрували 29 злочинів.

18 з них вже розкрито. Це: 5 крадіжок чужого майна, 3 грабежі, 7 випадків нелегального обігу наркотиків та інші, інформує Репортер Житомира ВЗГ УМВС.

1. 8 липня до Коростенського міського відділу міліції надійшло повідомлення від дирекції одного з підприємств про те, що вночі із приміщення кафе-бару невідомим викрадено продукти харчування, горілчані та тютюнові вироби. Сума завданого збитку встановлюється. Працівники міліції за підозрою у вчиненні злочину обґрунтовано підозрюють непрацюючого раніше судимого 45-річного жителя району, розшук якого триває.

2.Цього ж дня пенсіонерка повідомила до Черняхівського райвідділу міліції, що постраждала від дій грабіжника. Як розповіла потерпіла, близько 21 години до її будинку, через незачинені вхідні двері, зайшов невідомий та відкрито викрав 250 гривень та продукти харчування. Працівники карного розшуку за підозрою у скоєнні злочину затримали 21-річного непрацюючого жителя цього села.

3. Минулої доби до Андрушівського РВ звернулась жителька райцентру із заявою про те, що із її будинку викрадено гроші в сумі 1,5 тис. гривень. Оперативники карного розшуку за підозрою у вчиненні злочину затримали онучку потерпілої, 17-річну жительку Андрушівки, в якої викрадене вилучено.