Неподалік Житомира було затримано іноземних громадян, що підозрюються у шахрайстві

На автодорозі Київ – Могилів-Подільський, неподалік Житомира, 21 липня близько 11 години працівники УМВС України в області затримали п’ятеро іноземців, що пересувались на авто марки «Мерседес» сріблястого кольору. Дві сімейні пари, а також 11-річна дівчинка, донька одного з подружів.

Затримані підозрюються у причетності до шахрайських дій. Зокрема, водій автівки намагався продати одному з жителів обласного центру власну каблучку, посилаючись на виниклі проблеми, при цьому демонстрував зламану банківську карту та відсутність пального в баку машини.

Під час огляду авто працівники слідчо-оперативної групи Житомирського РВ вилучили 5 вимкнених мобільних телефонів, 6 пакетів виробів із жовтого металу (каблучки, ланцюжки), старанно прихованні у дверцятах «Мерседеса».

Наразі перевірки за вказаним фактом тривають. За попередніми даними встановлено, що підозрювані є громадянами сусідньої держави, що перетнули кордон України 19 липня 2011 року. За їх словами, вони повертаються із відпочинку додому. Наявність значної кількості виробів із жовтого металу ніяк не пояснюють, інформує ВЗГ УМВС України в Житомирській області.