Новини житомирської митниці: власники складів тимчасового зберігання створили власну спілку

Нещодавно в місті Новоград –Волинський пройшла нарада-семінар з представниками Житомирської митниці, власниками та представниками складів тимчасового зберігання.

Нараду проводив – начальник відділу організації митного контролю та роботи митних посередників – Слухов Сергій Георгійович. Під час наради обговорювались актуальні питання, що стосуються роботи складів тимчасового зберігання (СТЗ) та митно ліцензійних складів (МЛС), електронного декларування, створення сприятливих умов для проведення митного контролю, створення належних умов перевізникам та інші важливі питання.

Про це Репортерові Житомира повідомляє Прес-центр Житомирської митниці.

Сергій Георгійович звернув увагу на потрібності формування єдиного переліку послуг, що надаються на СТЗ(В) та необхідність дотримання власниками СТЗ(В) вимог щодо безоплатного перебування транспортних засобів на території СТЗ протягом 3 годин.

Власники складів та їх предстанки вирішили створити “Спілку власників СТЗ та МЛС в Житомирській області” для організації надання необхідної юридичної та практичної допомоги підприємствам під час відкриття та функціонування СТЗ та МЛС.