Подробиці зіткнення двох “фур” на Житомирщині: пасажирка згоріла у кабіні вантажівки, яка стала для неї вогняною пасткою

Репортер Житомира вже повідомляв про те, що близько 3-ї години ночі в області трапилася дорожньо-транспортна пригода, яка завершилася трагічно.

Поблизу села Улашанівка Червоноармійського району. Водій вантажівки «Вольво», що рухався автодорогою Київ – Чоп, зачепив іншу вантажівку «Рено», що виїхала із автозаправної станції і рухалася в попутному напрямку. Зіткнувшись, обидві фури ще деяку відстань проїхали разом, аж поки фатальну роль не зіграла іскра, що стала причиною виникнення пожежі однієї з машин. Полум’я одразу охопило й іншу вантажівку. Водії встигли поспіхом вибратися з палаючих фур і спробували загасити вогонь підручними вогнегасниками. Проте дарма.

У вантажівці «Вольво» знаходилася пасажирка, яку теж необхідно було терміново рятувати, адже самостійно вибратися з великогабаритної машини вона не могла. Від бокового удару кабіна деформувалася, і жінка потрапила у пастку. Не зважаючи на спроби обох водіїв, витягнути її з охопленої полум’ям фури, на жаль, не вдалося.

Зрозумівши, що самотужки вогонь не подолати, водії викликали пожежних і даішників. Остаточно приборкати полум’я рятівникам вдалося тільки вранці. В свою чергу, працівники ДАІ розпочали проводити перевірки, направлені на встановлення причин, що призвели до страшної пригоди. Окрім того, встановлюється особа загиблої пасажирки «Вольво». Зі слів водія, жінка слідувала з ним з Рівного до Києва.

Ольга Номерчук, УДАІ УМВС України в Житомирській області