Вихованки модельної агенції “Nonik Models” Анна Головко і Вікторія Покраса з тріумфом повернулися до Житомира

У понелідок 4-го липня до Житомира з “далекої” Алушти з тріумфом повернулися дві житомирські зірочки – Анна Головко та Вікторія Покраса, які, здобувши дві головні нагороди міжнародного дитячого конкурсу краси Little Miss Europe & Little Miss Slavyanka-2011, прославили Житомир на міжнародному рівні.

Для Анни та Вікторії – це був другий конкурс краси у їхньому житті. Вперше вони вийшли на велику сцену місяць тому, коли у житомирському драмтеатрі змагалися за титут “Міні Міс Україна Північ”. Тоді Анна Головко завоювала Гран-Прі, а Вікторія Покраса – головний титул у старшій віковій категорії. Після перемоги у Житомирі їх запросили в Алушту.

І вже там у Криму, юні житомирські красуні здійснили справжній фурор серед конкурсної аудиторії. Судді і глядачі відзначили, що дефіле у житомирянок, на відміну від багатьох конкуренток – на найвищому рівні. Так само вдало Анна і Вікторія змогли продемонструвати свої таланти та творчі здібності. Як результат – Анна Головко здобула найголовніший титул – “Міні Міс Слов’янка”, а Вікторія Покраса – титул “ІІ Принцеси”.

Сьогодні у приміщенні модельної агенції “Nonik Models” відбулася прес-конференція. Її учасники у – піднесеному настрої. Неймовірну радість та гордість за успіхи своїх вихованок демонструвала власниця модельної агенції Олександра Нонік. Олександра переконана на 100%, що її дівчата й хлопці – найкрасивіші. І не лише у Житомирі.

Олександра Нонік, директор модельної агенції “Nonik Models”: “Мало того, що дівчата у нас гарні, вони ще й працелюбні та цілеспрямовані. За тиждень підготовки до конкурсу вони зросли професійно, отримали багато позитивних вражень від спілкування з ровесниками. Перемога Вікторії та Анни для мене не стала великою несподіванкою.

Оцінюючи рівень їх підготовки, я могла дозволити собі очікувати на такий гарний результат. Тепер дівчат чекає наступний крок – конкурс краси “Міні Міс Світу”, який цього року пройде у Туреччині. Приємно, що юні вихованці модельної агенції “Nonik Models” прославляють Житомир на міжнародному рівні!”

Анна Головко, власниця престижного титулу “Little Miss Slavyanka”: “Заняття у Олександри Нонік навчили мене бути впевненою на сцені. До цього трохи ніяковіла і відчувала хвилювання. Але заняття з професійними хореографами, постановниками, майстрами дефіле, вкупі з підбадьорюванням Олександри Нонік у тому, що я найкраща, що у мене все вийде, принесли той результат, у який навіть важко повірити.

Коли оголошували переможців, мого імені довго не називали. Майже усі дівчата були зі стрічками та призами. Я вже почала розстроюватися, подумала, що про мене забули. Але як виявилося, мене не поспішали оголошувати, оскільки саме мені мав дістатися головний приз! Коли ж стало зрозуміло, що це я перемогла… це була мить щастя, якою я вже просто насолоджувалася.”

Вікторія Покраса, здобула звання “ІІ Принцеси”: “Очевидно, глядачам і суддям припав до душі образ Пеппі Довгої Панчохи, який створили мені мої вчителі. Оскільки це вже був другий конкурс у якому я приймала участь, хвилювання відчувалося набагато менше. Саме тому і вдалося себе проявити у повній мірі. Загалом, це був чарівний тиждень, все було як у казці – його ми запам’ятаємо на усе життя.”

Анна Головко та Вікторія Покраса сфотографувалися для Репортер Житомира: