Викрадений кілька днів назад автомобіль знайшли на Соколовій горі

Господар автомобіля ВАЗ-21011 того дня, 26 липня, приїхав додому близько 23 години.

Зважаючи на пізню годину, він не прилаштував автівку на найближчій автостоянці, а ризикнув залишити її просто на узбіччі дороги неподалік власного будинку. Проте на ранок автомобіля на місці не виявив. За таких обставин чоловік терміново звернувся до міліції і повідомив про скоєння злочину. Працівники ДАІ почали проводити першочергові оперативно-розшукові заходи. Орієнтування про викрадений автомобіль отримали усі патрульні наряди ДАІ.

Два дні потому, вранці 28 липня, правоохоронці таки натрапили на слід розшукуваного автомобіля. І врешті-решт виявили його не так вже й далеко від місця скоєння злочину – на Соколовій Горі в обласному центрі. Автівка знаходилася в хащах біля тамтешнього водоймища. Ні в салоні, ані навкруги не було жодної людини. Машина була без номерних знаків, їх просто «по-живому» зірвали. Пошкодженими виявилися і замки на дверцятах, а також замок запалювання.

Наразі правоохоронці вживають заходів, направлених на встановлення можливих осіб зловмисників, а також їх безпосереднього затримання, інформує Ольга Номерчук, старший інспектор групи профілактики УДАІ УМВС України в Житомирській області.