Як паркуються деякі водії (фото)

Автомобілісти у великих містах (і не тільки) все частіше постають перед проблемою, як безпечно і правильно припаркувати свій автотранспорт при нинішньому дефіциті парковок і все більш зростаючій кількості машин.

Вулична метушня не залишає вибору і час на роздуми, і водії починають паркувати свої автомобілі, порушуючи встановлені правила стоянки.

А британські вчені навіть вивели формулу ідеальної парковки. Для того, щоб скористатися формулою, необхідно знати радіус кола, по якій автомобіль робить розворот, відстань між центрами переднього і заднього колеса на одній стороні, відстань від центру переднього колеса до самої передньої точки машини, а також ширину машини, припаркованої по сусідству. На основі цих даних може бути визначено мінімальне додаткове до займаного машиною місця простір, який потрібно, щоб зробити паралельну парковку задом.

Але, на жаль, чи то не всі знайомі з правилами стоянки, встановлені в ПДД, чи то з часом їх призабули. Майже не щодень в кожному місті можна спостерігати як паркуються деякі недолугі водії.


Випадок стався у Києві. Дівчина на Lexus з харківськими номерами припаркувалася на трамвайних шляхах за два кроки від тротуару. Реакція дівчини була гідна того, щоб її ще довго згадували і переказували учасники події. Дивний був навіть не сам факт паркування на трамвайних коліях, а її виправдання своїх дій: “Вибачте, але я не помітила трамвайних колій.”


Джип стоїть саме посеред тунелю: до входу і до виходу з нього рівна відстань в 4 метри. Від носа до стіни – 15 см. Від заду до стіни – 10. Навколо консиліум водіїв і співчуваючих. “Проте ніхто так і не запитав у володарки авто, ЯК у неї так вийшло – в результаті безсонна ніч в роздумах, яка так ні до чого і не призвела … ” – пише очевидець події.


Не знайшовши нічого кращого, ас видерся на ганок парадного входу в офіс, та так і залишив свій автомобіль. Така поведінка подвійно дивна, враховуючи, що поряд зі згаданим офісом є облаштована парковка.


Нива добре припаркувалася. Водій ниви статури типу “Котлета” вагою в районі 150 кг щоб витягнути свою тушку, затиснув Мерседес, залишивши собі місця зліва.


Хороша парковка, але кожного разу з допомогою крана виїжджати доводиться


Явно блонді. Фітнес-центр в Києві, при тому на парковці два паркувальника


Невдала парковка вбила … романтику(


Cуворі асфальтоукладальники


Власник як міг, до останнього намагався прибрати автомобіль …

А дехто преспокійненько паркується так:

Використано фото з сайтів hohota.net, idiotparking.ru