Литвин на Житомирщині вітав матерів, молодят, говорив про можливість об’єднання з ПР

21 серпня голова Верховної Ради України Володимир Литвин побував на рідній для нього Житомирщині.

Відвідав Червоноармійський район. Звісно, що його супроводжували вищі посадові особи області – голова облдержадміністрації Сергій Рижук, голова обласної ради Йосип Запаловський. Був і соратник Литвина по партії і “за сумісництвом” – земляк, народний депутат Микола Рудченко. Зустрічали керівники району.

У селищі Червоноармійську Литвин з вищепереліченими поважними людьми взяв участь у святкуванні Дня району: оглянув виставку народних умільців, сільськогосподарські досягнення трударів землі.

Кожна селищна і сільська рада Червоноармійщини представила свої здобутки. Високим гостям вручили короваї з борошна нового врожаю, інформує Репортер Житомира Управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю облдержадміністрації.

Під час урочистостей, присвячених 20-річчю Незалежності України, двом мешканцям району – Францу Миколайовичу Маліновському і Леоніду Остаповичу Борецькому – вручили відзнаки “Почесний громадянин району”.

Прізвища 27 почесних працівників району та назви 4 колективів – СПГ “Лана”, Мартинівська ЗОШ І-ІІІ ступенів, міжрайонне управління водного господарства, Червоноармійський РЕМ – були занесені на районну Дошку Пошани. А це в районах – неабиякий показник визнання.

На святі трьом жінкам урочисто вручили посвідчення “Мати-героїня”, а шістьом ровесникам Незалежності України, що народилися у святкові дні, – паспорти. У номінаціях “Золоте весілля” і “Молоде подружжя” відзначили сімейні пари.

Володимир Литвин: “Сьогодні потрібно консолідувати політичні партії в Україні. Народна партія веде діалог з Партією регіонів з 2007 року. У процесі співпраці буде прийнято рішення, яке співпадатиме з потребами країни.”

___________________________________________________________________________

“Потреби країни”, за чутками, це приєднання партії Литвина до Партії Регіонів. Наразі йде мова про формування в Україні великої кланово-олігархічної владної мегапартії на зразок “Єдиної Росії”. Про можливість входження “Сильної України” у ПР вже заявив Тігіпко.