Мешканці житомирської багатоповерхівки вперше побачили, як виглядає їх дільничний міліціонер (відео)

Сталося це під час загальних зборів мешканців житомирської багатоповерхівки.

Під час зборів будинку Перемоги, 54 було піднято багато болючих проблем. Одна з них – цілодобова робота різного роду “генделиків”, до яких, як метелики на вогонь, злітаються різного роду деградовані елементи. Люди бояться вночі вийти на вулицю, під вікнами постійні крики, бійки, матюки, гримить музика. Про яку спокійну ніч може йти мова?

У той самий час жителі цього будинку зізналися, що жодного разу не бачили свого дільничного інспектора міліції. Навіть не знають, як він виглядає.

Під кінець загальних зборів будинку дільничний з’явився. Нарешті ця зустріч відбулася. Відео Репортер Житомира:

___________________________________________________________________________

Служба дільничних інспекторів міліції сьогодні в структурі органів внутрішніх справ України є однією з найбільш чисельних. Незважаючи на це, навантаження по кількості населення на одного дільничного складає 5,6 тисяч чоловік, а в містах понад 6 тисяч.

Понад 50% дільничних працюють в органах внутрішніх справ області до 3-х років. Це свідчить про те, що служба – молода, середній вік працівників становить 20-25 років.

Основне завдання дільничних інспекторів міліції – попередження скоєння правопорушень та злочинів на дільниці обслуговування. Однак, на практиці спектр питань, що ними вирішується досить масштабний – це участь у розкритті злочинів, скоєних на адміністративних дільницях, розгляд звернень громадян, охорона громадського порядку і багато чого іншого.