Погода в Житомирі та Житомирській області на середу, 17 серпня

У середу в Житомирській області очікується переважно хмарна погода з проясненнями.

У Житомирі, Бердичеві, Коростені, Радомишлі, Новограді-Волинському грозові дощі йтимуть протягом усього дня. Температура повітря вночі +18, удень – до +23 градусів. Вітер південний, 5-10 м/с. У другій половині тижня прогнозується мінлива хмарність, переважно без опадів.

Погода в Україні на середу, 17 серпня

У середу в Україні очікується мінлива хмарність. На більшій частині країни пройдуть грозові дощі. Тільки місцями в західних областях утримається переважно суха погода. Вночі температура повітря складе +15…+19 градусів тепла, вдень стовпчики термометрів піднімуться до +20…+29. Вітер переважно північно-східний, 5-10 м/с.

У північних областях мінлива хмарність, у всіх районах пройдуть короткочасні дощі. Вночі від +17 до +19 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +20…+24. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

У південних областях хмарно з проясненнями, на більшій частині регіону очікується дощова погода, можливі грози. Вночі прогнозується зниження температури до +19 градусів. Удень повітря прогріється до +29. Вітер північно-східний, 7-12 м/с.

У Криму мінлива хмарність. На всій території півострова пройдуть дощі. Температура повітря вночі в межах +22 градусів, удень – до +29. Вітер північно-східний, 7-12 м/с.

У східних областях У східних областях хмарно з проясненнями, на всій території регіону очікується дощова погода. Нічна температура повітря в межах +18 градусів, денна становитиме +26…+28. Вітер північний, 5-10 м/с.

У західних областях очікується мінлива хмарність, на більшій частині регіону висока ймовірність дощу, часом грози. У Закарпатській області переважно без опадів. Температура повітря вночі +15…+18 градусів, удень +22…+27. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

У Карпатах хмарна погода з проясненнями, вночі і вдень пройдуть дощі. Температура повітря вночі від +14 до +17, удень – до +24 градусів. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

У центральних областях – хмарно з проясненнями, протягом усього дня очікується дощова погода, місцями грози. Вночі стовпчики термометрів покажуть +17…+19 градусів, удень +23…+28. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.