Репортер Житомира запустив найзручніший сервіс безкоштовних оголошень

Репортер Житомира продовжує дарувати сюрпризи своїм читачам.

Doska.reporter.zt.ua – новий, абсолютно унікальний, зручний і головне – безкоштовний сервіс, за допомогою якого ви маєте можливість обміну інформацією про товари та послуги. Шукаєте зйомну квартиру, купуєте житло, продаєте нерухомість, здаєте житлову площу в оренду – вам пряма дорога в рубрику “Недвижимость”.

Шукаєте, здаєте або продаєте житло в інших обласних центрах та містах України – не біда. На Doska.reporter.zt.ua передбачена можливість вибору регіону країни. Та що там країни – наш сервіс дає можливість обміну безкоштовною інформацією з сусідніми Росією та Білорусією.

Усі ваші безкоштовні оголошення формують головну стрічку. Для більш детального пошуку – регіональна фільтрація та, звісно ж, рубрикація.

Ми створили максимальну кількість рубрик, які одразу ж виведуть вас на ту сторінку, яку ви шукаєте.

Отож, наші рубрики:

Бартер, Бизнес и финансы, Бытовая техника, Бытовая химия, Досуг, Животные, Интерьер, Кабельно-проводниковая продукция, Канцтовары, Компьютеры, Косметика, Мебель, Медицина, Металлы, Недвижимость, Нефтепродукты, Оборудование, Образование, Одежда, Продукты питания, Работа, Разное, Растения, Реклама, Строительство и ремонт, Тара, Транспорт, Туризм, Услуги.

Але це не лише не все, це лише початок. “Фішка” Doska.reporter.zt.ua у тому, що ваші безкоштовні повідомлення у прямому сенсі нагріваються від кількості переглядів та коментарів. Кожне ваше безкоштовне повідомлення автоматично “нагороджується” онлайн-термометром, показники якого показують, наскільки оголошення є актуальним.

Каталог компаній

Звісно, що ми не могли не надати житомирським підприємцям можливість безкоштовно реєструвати свої фірми у нашому каталозі підприємств. Тут ви можете створити власну сторінку, розмістивши свій логотип, інформацію про компанію, послуги, контакти, іншу корисну для вас інформацію.

Для вас окремо виведена інформація про знижки, подарунки, конкурси, тендери.

Щоб отримати доступ до використання цього величезного рекламно-інформаційного простору вам треба лише зареєструватися. Реєстрація не складна і не вимагає надзусиль.

Ну і найголовніше – на Репортері Житомира можна дуже швидко знайти потрібне оголошення – в лівій колонці сайту ми вивели найактуальніші рубрики порталу doska.reporter.zt.ua, об’єднавши їх назвою “Доска объявлений”.

Заходьте, реєструйтесь, просувайте свої компанії у місті Житомирі та далеко за його межами; знаходьте корисну інформацію та залишайте безкоштовні онлайн-повідомлення.

Портал безкоштовних оголошень сайту Репортер Житомира створений для допомоги у досягненні поставлених вами цілей