Тетяна Шкуропат вітає житомирян з 20-ю річницею Незалежності України

Вже 20 років як Україна – вільна суверенна держава.

Сьогодні – День Незалежності, найголовніше державне свято нашої країни, яка виборювала право на самоствердження протягом багатьох століть.

Голова Житомирської міської організації політичної партії Віталія Кличка “УДАР” Тетяна Шкуропат вітає житомирян, жителів області, усіх українців, розкиданих по світу з Днем Незалежності України.

Тетяна Шкуропат: «День незалежності – це день, у якому щорічно зустрічаються Минуле і Майбуття України. Минуле має вселяти мудрість. Майбуття повинно виховувати в нас відповідальність за прийняття рішень.

У День незалежності необхідно подати один одному руку. Хтось уже зробив це раніше, хтось це зробить сьогодні, а хтось, можливо, це зробить завтра. Але ми не повинні залишати давній розбрат своїм онукам, бо краще за інших знаємо ціну визволення та ціну української єдності. Усі ми хочемо зберегти найдорожче: дітей і родину, мир і спокій, працю і добробут, надію і віру.

Ми знаємо – це зроблять тільки повага до людської гідності, свобода, демократія і справедливість. Це наші цінності. В них – наша єдність, в них – наша сила. І ми готові стати на їх захист.

Незалежність – символ нашої нації. Вона нагадує нам – якого ми славного роду діти. Ми зможемо подолати всі труднощі. У нас досить таланту і сили здійснити задумане.»