У Житомирі відбулося урочисте підняття Державного Прапора України

Сьогодні у Житомирі, з нагоди Дня Державного Прапора України, на майдані Корольова відбулося урочисте підняття Державного Прапора України.

На майдані Корольова вишикувались рота почесної варти, військовий оркестр, представники управлінь, відділів та обласних установ, колона прапороносців з державними прапорами

Після того як командир роти почесної варти доповів начальнику Житомирського гарнізону генерал – майору Віктору Муженку про готовність до початку урочистостей, – голова Житомирського облдержадміністрації привітав всіх присутніх з Днем Державного прапора України та 20–ю річницею Незалежності України.

Після підняття Державного Прапора відбулася урочиста хода та покладання квітів до меморіальної дошки М.С.Грушевському (приміщення поліклініки №1), погруддя В.М.Чорноволу (приміщення бібліотеки ЖДУ ім.І.Франка), пам’ятників І.Я.Франку (біля Житомирського державного університету ім.І.Франка) та Т.Г.Шевченку.

Біля пам’ятника Т.Г.Шевченку, під звучання мелодії “Реве та стогне Дніпр широкий” у виконанні військового оркестру, військовослужбовці урочисто покладали гірлянду, а учасники заходу підходили та покладали квіти до пам’ятника.

Після покладання квітів свято продовжилося в обласному музично-драматичному театрі імені Івана Кочерги.

Фото з сайту “Восьмий корпус”