В Житомирі розпочато будівництво нового житлового комплексу

Сьгодні, 26 серпня, відбулось урочисте відкриття будівницва житлового комплексу “Фаворит”, що знаходиться між вулицями Вітрука – Бородія та Бориса Тена – Шевченка.

Цей інвестиційний проект належить компанії “Фаворит”, яка за підтримки міської влади вже розпочала будівництво, і швидкими темпами втілює задумане в життя. Як зазначив керівник проекту Крюков Віктор Юрієвич, початковий етап будівництва профінансований на 100%, всі дозволи та ліцензії отримані, а проектні роботи вже завершенні, таким чином злагодженою роботою інвестори та міська влада приступили до роботи.

“У березні цьго року міська рада надала дозвіл на будівництво комплексу. Сьогодні ми бачимо готовий фундамент, а вже в грудні будівельники здадуть під ключ перший готовий будинок”, – зазначив міський голова Володимир Дебой.

Новий житловий комплекс на 80 тисяч кв. м. житла буде нараховувати декілька чоториповерхових та один дев’ятиповерховий будинки. Дитячий садок, аптека, торгово-розважальний центр, багатоповерховий паркінг, а також відновлення природнього озера планують завершити за 3 роки.

Загальна сума інвестицій складає 450 млн. гривень, а на сьогоднішній день виділено вже 33 млн. гривень, інформує прес-служба міської ради.