Адміністрація житомирського автовокзалу знищила павільйон неугодного підприємця

20 лютого 2010 року мешканець Новоград-Волинського Маліновський Анаталій Михайлович придбав у власність належний приватному підприємцю Кожаріну Максиму Михайловичу торгівельний павільйон, площею 19,8 кв.м.

Репортер Житомира вже висвітлював ситуацію з цим кіоском, розташованим на самому центрі житомирського автовокзалу. У звязку з тим, що договір купівлі-продажу між Маліновським (новий власник) та Кожаріним (попередній власник) був укладений у простій письмовій формі, сторони договору домовилися, що наступного дня звернуться до нотаріуса та посвідчать договір купівлі-продажу нотаріально.

У силу різних обставин, Кожарін Максим Михалович відмовився звернутися до нотаріуса щодо посвідчення догововору купівлі-продажу. У звязку з тим, що Кожарін М.М. відмовився звернутися до нотаріуса щодо нотаріального посвідчення договору купівлі-продажу, Маліновський А.М. вимушений був звернутися до суду про визнання договору купівлі-продажу дійсним, та визнання права власності на торгівельний павільйон.

Рішенням суду від 30.09.2010 року позов Маліновського А.М. задоволено та визнано за Маліновським А.М. право власності на будівлю – торгівельний павільйон площею 19,8 кв.м., що розташований по вулиці Київській, 93 у м. Житомирі.

Гордититися національним законодавством Маліновському А.М. довелося не довго, оскільки у справу втрутилися компетентні органи. За ініацітиви Товариства з обмеженою відповідальністю «Компанія «Житомиравтотранс» торгівельний павільйон був знищений.

К.А. Високий

Кіоск в центрі автовокзалу демонтовано