Алла Кудлай вдруге взяла кубок КВНу в чемпіонаті Житомира (фото)

Якій падлюці треба було здохнути, щоб в Житомирі почали робить дороги? А що б ти зробив, якби став мером міста?

Не лише на такі питання житомирські КВНщики давали відповіді в п`ятницю. Фінал КВНу чемпіонату Житомира відбувся 23 вересня у драмтеатрі нашого міста, у якому приймали участь «Алла Кудлай», «Штука-Турка», «Второе КПП», «Ранетки», «Полігон» (Острог).

На фінал КВНу й тема була святковою – «День міста Житомира», який пройшов два тижні тому, але спогади залишилися досі. Тому команди не шкодували глядачів і жартували досхочу. Згадали КВНщики і «музикальний» фонтан в центрі міста, і готель «Ялинку» з комарами і навіть Леніна, говорячи, що в нього можуть бути серйозні проблеми. Але КВНівські жарти не опишеш словами, їх треба чути, а ще краще бачити в розіграші. Справді, варто було подивитись на номер “Кожна кухня на весіллі – це конвеєр” від «Алли Кудлай», почути капітанський «Полігона» й постановку Шерлока Холмса у виконанні «Второго КПП».

Острог на розминці ще й поцікавився одним пікантним моментом: «В Житомирі є педагогічний університет імені Івана Франка, чому ж в Івано-Франківську немає університету імені Житомира?» Мабуть, варто винести на розгляд це питання.)

Жарти кожної команди пройшли відбір у чотирьох конкурсах: візитка, розминка, капітанський і домашнє завдання. Якісь із них залишаться в пам’яті надовго, інші ж забудуться назавжди. Але всі судді погодились з одним, що весільна кухня кафе «Пролісок» від «Алли Кудлай» – це шедевр. Недарма ця команда другий рік поспіль бере чемпіонство.

Друге місце посіла команда «Полігон», третє – «Штука-Турка», четверте – «Второе КПП» і п’яте – «Ранетки».

Але цей фінал не обійшовся без розпачу: команда «Алла Кудлай» вирішила піти з КВНу. Про це вони заявили в кінці свого домашнього завдання. Журі одноголосно заявило цим КВНщикам, що їм ще рано залишати сцену, адже саме в цієї команди є великий потенціал завоювати естраду. Тим паче, що глядач звик до Алли Кудлай з її «Красива жінка – незаміжня…».

Репортер Житомира по закінченню фіналу поспілкувався з одним із учасників команди «Алли Кудлай» Олексієм Гайдучиком.

Чому ви вирішили піти з КВНу?

Завжди настає момент вибору. Напевно, що цей момент настав і для нашої команди. Деякі це сприймуть за слабкість, але, повірте, зі сцени не так просто піти. Але ми вирішили зробити це легко й невимушено…без зайвого пафосу і сліз. Хоча перед виступом у нас було багато ідей що сказати і як.

І про що ж ви промовчали?

Кожному з нашої команди є що промовити, і в кожного свої відчуття та думки з цього приводу. Кожен від КВНу взяв своє. Мені, наприклад, важко сказати, за що саме я дякую житомирському КВНу, адже він дав мені все: кайф, драйв, емоції. Але найголовніше – справжніх друзів. Ми не просто команда! Ми маленька сім’я. І те, що ми пішли з КВНу, – це ще не значить, що бачитись не будемо. Все зовсім навпаки.

Вітаю з чемпіонством. Які враження від фіналу?

Дякую. В цілому я дуже задоволений фіналом. Дякую всім командам за гру, за сміх. Особливо дякую капітану команди “Штука-Турка” – Рамілю Янгулову. Гості з Острога вже давно стали друзями. Завжди радий бачити їх на сцені. Вони реально круті хлопці! Величезне дякую і цьом усім глядачам за оплески та підтримку. Місцями в мене аж мурахи бігали по спині, бо житомирський глядач досить емоційний і “енергетичний”. Дякую друзям, які прийшли на мене подивитись. А також Вадиму Новіцькому, Дмитру Сліпаченку та Андрію Упиру, які дали Житомирському КВНу життя. Дякую команді КВН “Алла Кудлай”. Дякую, сімейство!!!

Ірина Сташко