“Драйвовий Житомир” запрошує на тиждень репортажної фотографії

Впродовж цього тижня на всіх фотолюбителів, фотоаматорів і журналістів (як вже працюючих, так і майбутніх) чекає справжній тиждень репортажного фото від проекту “Драйвовий Житомир”.

Протягом всього тижня, починаючи з понеділка 19 вересня і закінчуючи п’ятницею 23 вересня, в бізнес-центрі “Імперіаль” відбуватимуться творчі зустрічі з житомирськими фотографими і журналістами і невеличкі майсте-класи від них для всіх бажаючих. Основна тематика – репортажна фотографія у всіх її проявах.

Звісно, організатори не ставлять замету навчити когось фотографувати. Подібні зустрічі – це можливість знайти однодумців, дізнатись більше про репортажну фотографію і фотографію взагалі, отримати нові знання, навички і поспілкуватись із фахівцями своєї справи в нашому місті.

Майстер-класи проводитимуться в рамках фотовиставки “Драйвовий Житомир”, яка минулого тижня відкрилась в Житомирі в арт-галереї “Акрополь”.

Пропонуємо орієнтовний розклад зустрічей:

1. Понеділок, 19 вересня – Вячеслав Немировський розпочне серію невеликим вступом у репортажну фотографію

2. Вівторок, 20 вересня – Вячеслав Майборода розповість про тревел-фотографію і свої мандри, а також презентує новий фільм про свої подорожі.

3. Середа, 21 вересня – Вадим Павлюк, редактор газети “20 хвилин” розповість про особливості репортажної фотографії для друкованих видань, а також проведе невеликий юридичний лікбез на тему “що і коли можна фотографувати”.

4. Четвер, 22 вересня – Олександр Колесний – майстер-клас на тему “як перестати клацати і почати фотографувати” і розповість про особливості армійського репортажа

5. П’ятниця, 23 вересня – Леонід Шевчук розповість про особливості столичної фотожурналістики і поділиться своїм досвідом роботи фотокора на київські видання.

____________________________________________________________________________

Початок – щодня о 18.00
Вхід вільний.

Джерело: zt.20minut.ua