Футбольна команда прокуратури Житомирської області перемогла чернігівців та готується зустрітися із киянами

Четвертий рік поспіль в Україні у вересні розпочинається футбольний турнір пам’яті прокурора Луганської області Володимира Солодкого.

Цього року змагання також присвячено 20-річчю створення органів прокуратури України.

Минулих вихідних спробувати свою спортивну вдачу вийшла команда прокуратури Житомирської області. Вона зіграла із командою прокуратури Чернігівської області.

Про це Репортерові Житомира повідомляє прес-служба прокуратури Житомирської області.

Напередодні матчу пролунав Державний гімн України у виконанні оркестру УМВС в Житомирській області. Із привітальним словом виступив заступник прокурора Житомирської області Володимир Сагадін, який побажав гравцям прихильності Фортуни та перемоги найсильнішому.

«Спортивні змагання – це те, що гуртує та загартовує нашу молодь, – зазначив Володимир Миколайович. – Футбол виховує командний дух, почуття ліктя та вміння робити максимум заради спільного результату».

Успіху гравцям побажав також заступник прокурора Чернігівської області Олександр Ясь. Матч пройшов динамічно та напружено, сили та підготовка команд виявилися майже рівними. Але житомиряни все ж таки більш наполегливо атакували ворота чернігівців та створювали більше гольових ситуацій.

Вони першими й відкрили рахунок, забивши у першому таймі один м’яч у ворота противника. Але гостям вдалося порівняти рахунок. Протягом другого тайму рахунок не змінився.

Переможця матчу визначила серія післяматчевих пенальті. У результаті житомиряни відвоювали у противника право вести подальшу боротьбу у турнірі, зігравши 5:4 на свою користь.

Наступної суботи на команду прокуратури Житомирської області чекає футбольний двобій із командою прокуратури Київської області.