ГО “Я люблю Житомир!”: Влада повинна подарувати ботанічний садок житомирянам (заява)

Житомиру завжди не щастить з подарунками до дня народження.

Минулого року це був легендарний фонтан, на який витратили близько 2 мільйонів гривень наших з вами грошей. ЦЬОГО РОКУ НАМ ХОЧУТЬ ПОДАРУВАТИ “ЕПІЦЕНТР”, ЗАРАДИ ЯКОГО ПЛАНУЮТЬ ЗНИЩИТИ БІЛЬШЕ 5 ГА БОТАНІЧНОГО САДУ.

Це місце для багатьох житомирян з дитинства рідне та близьке. Десятки років цілими родинами тут відпочивають, минулуються природою, дихають свіжим повітрям та спостерігають, як щороку яблуні вкриваються квітами та зеленим листям.

Проте, ті, хто хоче зробити нам подарунок у вигляді чергового маркету, сприймать тільки один вид зелені, тієї що шелестить у кишені. Саме тому вони хочуть змініти зелень листя на ту – іншу, яка для них рідніша за будь-що.

Приємно, що з кожним днем такому обміну йде все більший супротив з боку житомирян. Ми всі розуміємо, що віддати їм ботанічний сад – значить дати зрозуміти чиновникам, що завтра вони можуть так само, як у нашому місті, хазяйнувати в нашому домі, не зважаючи на думку господаря. А ми впевнені, що сад є і повинен бути нашим!

ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ “Я ЛЮБЛЮ ЖИТОМИР!” ВИМАГАЄ ЗРОБИТИ ПОДАРУНОК ЖИТОМИРЯНАМ НА ДЕНЬ МІСТА – ЗАМІСТЬ “ЕПІЦЕНТРА” ПЕРЕТВОРИТИ БОТАНІЧНИЙ САДОК НА МІСЬКУ ПАРКОВУ ЗОНУ.

____________________________________________________________________________

Дорогі житомиряни! Ми повинні забрати цей подарунок самі, якщо влада не хоче цього зробити.

Ботанічний сад належить житомирянам, а не знахабнілим чиновникам!

Громадська організація “Я люблю Житомир!”