Мер Житомира Володимир Дебой долучився до “дарунку лелеки”

17 вересня в парку Гагаріна за підтримки Житомирського міського голови Володимира Дебоя було проведено загальноміське сімейне свято “Дарунок Лелеки” – свято любові, радості, веселих посмішок і гарного настрою.

Головна мета свята – підтримка материнства і дитинства, сприяння гармонізації сімейних стосунків в період очікування дитини, пропагування відповідального батьківства. Символічно, що свято відбулося напередодні Всенародного дня батька.

Організатори свята – Житомирський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та Житомирська обласна громадська організація “Центр психології сім’ї “Латона” підготували яскраву змістовну програму для усіх учасників – і мам, і татусів, і дітей. Тому свято було цікавим та насиченим.

До уваги глядачів були представлені творчі майстер-класи для майбутніх батьків, веселі конкурси для майбутніх татусів, слінг-майстер-клас, дефіле вагітних, фотосесія учасників свята, танцювальний конкурс, розважальні концертні номери.

Під час свята відбулась і просвітницька акція щодо цінностей сімейних форм виховання, серед мешканців міста було розповсюджено інформаційні матеріали з питань виховання дітей та відповідального батьківства.

Житомирський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді сподівається, що свято “Дарунок Лелеки” стане доброю традицією в нашому місті.