Новоград-Волинський район очолила нова людина. Знайомимось!

Розпорядженням Президента України від 31 серпня 2011 року № 263/2011-рп Лавренюка Сергія Івановича призначено головою Новоград-Волинської районної державної адміністрації Житомирської області.

Про це Репортерові Житомира повідомляє управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю облдержадміністрації.

Сергій Лавренюк народився 6 грудня 1953 року у смт Любарі Житомирської області. У 1976 році закінчив Львівський політехнічний інститут за спеціальністю автоматика і телемеханіка (інженер-електрик), у 1993 році – Гуманітарну академію Збройних Сил.

Трудову діяльність розпочав у жовтні 1976 року інженером-конструктором енергомеханічного відділу заводу “Промавтоматика” у Житомирі. З вересня 1977 р. по листопад 2003 рік – служба в лавах Збройних Сил СРСР та України на офіцерських посадах.

Працював директором ТОВ “Завод будматеріалів” у Новограді-Волинському Житомирської області, начальником відділу з питань надзвичайних ситуацій та мобілізаційної роботи Новоград-Волинської міської ради, директором ТОВ “Романівський консервний комбінат” у селі Нова Романівка Новоград-Волинського району Житомирської області.

З червня 2010 р. по січень 2011 р. – перший заступник голови Новоград-Волинської райдержадміністрації, згодом – помічник-консультант народного депутата України, з 1 вересня 2011 року – голова Новоград-Волинської районної державної адміністрації.