Олександр Торбас – головний медик Житомирщини

На посаду начальника управління охорони здоров’я обласної державної адміністрації призначено Торбаса Олександра Михайловича.

Розпорядженням голови Житомирської обласної державної адміністрації Сергія Миколайовича Рижука від 27.09.11 на посаду начальника управління охорони здоров”я обласної державної адміністрації призначено Торбаса Олександра Михайловича, який до цього часу займав посаду заступника начальника управління – начальника відділу державної служби, кадрової і оборонно-мобілізаційної роботи управління охорони здоров’я Житомирської облдержадміністрації.

Про це Репортерові Житомира повідомляє Управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю облдержадміністрації.

____________________________________________________________________________

ТОРБАС Олександр Михайлович

Народився 17 квітня 1959 року в с.Яришів Могилів-Подільського району Вінницької області.

У 1986 році закінчив Вінницький медичний інститут ім.Пірогова за спеціальністю «лікар», у 2005 році – Національну академію державного управління при Президентові України – магістр державного управління. 11.06.2008 року Указом Президента України О.М.Торбасу присвоєно звання

«Заслужений лікар України».

Трудова діяльність

Після закінчення у 1978 році Гайсинського медичного училища Вінницької області працював санітарним фельдшером дільничної лікарні, згодом фельдшером-диспетчером Гайсинської райлікарні.

З 1980 по 1986 рік – студент Вінницького медичного інституту. Після закінчення навчання працював у міській лікарні №2 м.Житомира, згодом – у Житомирській центральній районній лікарні. З 2000 року – виконуючий обов’язки, згодом начальник відділу кадрової роботи, державної служби та нагород управління охорони здоров’я Житомирської облдержадміністрації.

З липня 2005 по 09.2011 – заступник начальника управління – начальник відділу державної служби, кадрової і оборонно-мобілізаційної роботи управління охорони здоров’я Житомирської облдержадміністрації.