“Репортер Житомира” побачив майбутнє житомирського футболу. Третя частина Дня народження Житомира

Третій день культурної версії «Репортер Житомира» провів у спортивному руслі.

Поки всі плясали на концертах, ми футболіли. Вирішили ми з’їздити на тренування СК «Олімпієць», щоб на власні очі побачити, як виростає футболіст.

Десяток маленьких хлопчиків вчаться правил футболу. Мабуть, немає на світі кращих відчуттів, коли бачиш, як маленьке диво намагається зробити велике. М’яч за них більший, а вони ще й умудряються з ним справлятись.

Посмішки на обличчі і “Ура”, коли мяч у воротах у виконанні шестирічних хлопців справді варте уваги.

Пізніше ми відвідали перше практичне заняття з міні-футболу жіночої команди “Woman”. Віталіна Севрук, голова Громадської молодіжної організації ” Жінка”, вирішила до Дня міста “воскресити” жіночий міні-футбол.

За її словами, такий вид спорту в Житомирі “помер” багато років тому, але підлягає відродженню.

На думку Віталіни, абсолютно несправедливо ігнорувати футбол, особливо у той час, як Україна прийматиме весь світ на Євро 2012.
“Ми робимо це не з метою піару, як дехто натякає, а для активного спортивного дозвілля жінок. Я хочу, щоб кожна із них переконалася, що міні-футбол це цікаво, здорово і позитивно!”– говорить Віталіна.

У неділю дівчата провели своє перше тренування на футбольній площадці Технологічного Університету, яку люб’язно надали у безкоштовне користування адміністрація Технологічного Університету.

Позитивні емоції просто били через край! “Репортер Житомир” по-футбольному святкував День міста!