Сергій Пашинський: “Ці хлопці провокують бунт і вони його отримають!”

Ще два місяці тому народний депутат від партії “Батьківщина” наш земляк Сергій Пашинський був песимістично налаштований стосовно того, чи здатне суспільство на цьому етапі вчинити серйозний спротив антисоціальній політиці влади.

Сьогодні, після штурму Верховної ради розгніваними чорнобильцями-афганцями, коли на очах у опозиційного нардепа у Єфремова руки трусилися від пережитого , Пашинський вже переконаний у тому, що цю владу вже ніщо не врятує.

– Не впевнений, що всі з них встигнуть покинути цю країну, коли почнеться справжній народний опір, – розмірковував Пашинський вчора у Житомирі під час прес-конференції у партійному штабі на Михайлівській.

За словами обізнаного нардепа, вперше у нашій країні бюджет МВС перевищує бюджет армії! Про що це свідчить? Про те, що влада повністю усвідомила своє організаційне безсилля. Покращити життя людей вони не здатні, а тому єдиний вихід зберегти себе при владі – поставити поліцейський кордон, сховатися за спини “Беркуту”, інших силових підрозділів.

– Чим закінчують режими, які починають захищатися від людей за допомогою сили, відомо з історії. Але й суспільство має відповідально ставитися і до власного вибору. Ми ж їх обрали, тому давайте робити висновки, щоб на наступні вибори не повторювати одних і тих же помилок, – підсумував нардеп.