Швейцарський художник взявся впорядковувати світ (фото)

Швейцарський художник і комік Урсус Верлі виставив на загал свою любов до упорядкування речей.

В своєму першому творчому проекті Урсус навів порядок в картинах відомих художників (де він приводить у порядок відомі твори мистецтва, такі як номер Ван Гога або пляж Боттічеллі, акуратно переставляючи їх), а вже згодом взявся й за навколишнє середовище.

Його інфографіка привертає до себе увагу не лише цікавою творчою ідеєю, але й своїм гумором, щеб пак, адже Урсус — комік.

У новому проекті Урсус Верлі знаходить у повсякденному житті безладдя й акуратно упорядковує все за кольором, розміром, формою і типами.

Невдовзі у нього вийде книга під назвою “Мистецтво прибирання” (Art of Clean Up), а поки автор збирає нові ідеї для майбутнього видання.

На рахунку Верлі впорядкування дитячої пісочниці, фруктового салату, автомобільної стоянки, пляжу та навіть зоряного неба.

А що, правильно — порядок мусить бути у всьому і всюди, а то щось забагато у світі бардаку і хаосу, вам не здається? )) То ж, конче треба щось з тим робити! І почати з головного — з мистецтва, ну, а вже потім й все навколо привести до порядку, все так акуратненько поскладати, розмістити, щоб усьому було своє чітко визначене місце… І немає чого розслаблятися — всі до роботи! ))

Так, художник почав зі звичайного супу з локшиною, розсортувавши його на інгрідиєнти та розклавши все по кольорах.

І таких випадків педантичного «генерального прибирання» на сторінках книги «The Art Of Clean Up» – величезна кількість.

І, до речі, він не один у своїх прагненнях, є ще й інші педанти в світі мистецтва. От, до прикладу, як вам ці мапи? Справа набирає обертів… ))