Спортивний скандал: після футбольного матчу на адміністратора сайту ФК «Звягель-750» здійснили напад

17 вересня після футбольного матчу «Авангард» (Новоград-Волинський) – «Арсенал» (Житомир) у підтрибунному приміщенні стадіону «Авангард» стався напад на адміністратора сайту ФК «Звягель-750».

Заява

Я, Шведюк Андрій Андрійович, хочу заявити, що сьогодні після футбольного матчу «Авангард» (Новоград-Волинський) – «Арсенал» (Житомир), піддався нападу зі сторони одного з керівників ФК «Авангард», керманича організації «Спорт для всіх», В.З.Гриценка. Нападник наніс мені тілесні ушкодження і я був змушений звернутися за допомогою до лікарів.

Приховувати я нічого не буду, а повідомлю, що керівникам команди ФК «Авангард» дуже не сподобалося, що я оприлюднив інформацію на нашому сайті, що гравці котрі залишили команду «Авангард» і перейшли до лав команди «Звягель-750» зробили це насамперед через заборгованість перед ними. Саме таку інформацію надали мені особисто ці гравці.

Ваші «аргументи» мене не зупинять, я й надалі буду висвітлювати усі події навколо ФК «Звягель-750», які б вони для мене болючі не були б. А людина яка розпускає свої руки, тільки підтверджує свою неспроможність довести свою правоту!

За матеріалами zvyagel750.at.ua