ТРЦ “Глобал UA” підбиває підсумки року, розкриває перспективи, запрошує на свято усіх житомирян!

24-го вересня найбільший в області і один з найкращих в Україні торгово-розважальний центр «Глобал UA» разом з усіма житомирянами і гостями нашого рідного Житомира відсвяткує свій вже третій день народження.

За ці три роки «Глобал UA» показав шалену динаміку розвитку, продемонстрував вміння приймати правильні управлінські рішення, результатом чого стала просто мегапопулярність ТРЦ «Глобал UA» в регіоні.

Напередодні свого дня народження, який житомиряни вже очікують не менше ніж День міста, ТРЦ «Глобал UA» запросив журналістів, щоб прозвітуватися про проведену роботу за останній рік та розповісти, які ж такі сюрпризи та приємні несподіванки очікують відвідувачів центру вже у найближчому майбутньому.

А звітувати ТРЦ «Глобал UA» є про що: житомирський ТРЦ впевнено входить в п’ятірку найбільших торгових комплексів України, активно розвивається, б’є рекорди за відвідуваністю (81 300 чоловік – офіційно зафіксований в Україні рекорд відвідуваності за один день належить саме нашому ТРЦ «Глобал UA»). І це при тому, що Житомир – не мегаполіс…

Керівництво ТРЦ «Глобал UA» зізнається, що на початку навіть не очікували, що проект виявиться настільки успішним. Сьогодні ТРЦ «Глобал UA», це 12,9 га землі, 129 тисяч квадратних метрів комерційної площі на якій сконцентровано практично усе, що потрібно людині для забезпечення власних матеріальних і естетичних потреб.

Тепер ТРЦ «Глобал UA» стає ще масштабнішим – відкривають дитячий розважальний центр, автобусну станцію, кінотеатр «Мутьтиплекс». В планах – відкриття на території «Глобала» будівельного супермаркету та зведення масштабного фітнес-центру. У тому, що ТРЦ «Глобал UA» втілить у життя і ці проекти, сумніватися не доводиться.

Микола Бірюченко, генеральний директор ТРЦ «Глобал UA»: «З перших днів робота комплексу була спрямована створення атмосфери свята. Вже у наших традиціях – робити до свого дня народження гарні подарунки. Цьогорічне відзначення не буде винятком. Ми запросили суперзірку світового рівня Dr. Alban, гурт «Скрябін», Олександра Воєвудського. Ведучим свята буде Кузьма Скрябін.

Приходьте усіма родинами – буде маса подарунків, безкоштовних атракціонів, фестивалів, ярмарків, виставок робіт ручної роботи, майстер-класів та величезна кількість розваг.

Сьогодні ТРЦ «Глобал UA» – серйозний канал через який на Житомирщину входять інвестиції. За увесь час нашої діяльності в проект інвестовано близько півмільярда гривень (200 мільйонів – прямі інвестиції, 300 мільйонів – опосередковані інвестиції).

Житомир, який раніше не розглядався великим бізнесом як потенційно привабливий регіон, сьогодні може похвалитися входженням відомих торгівельних мереж, брендів зі світовим ім’ям. Звісно, це лише початок!»

Микола Глушицький, директор ТОВ «Центрального речового ринку»: «Нам виповнюється рік. Період може й малий, якщо не враховувати те, що усьому ТРЦ «Глобал UA» виповнюється три роки. За цей рік ми провели значну роботу: здали в оренду, фактично, 100 відсотків торгової площі, відкрили вхід зі сторони автовокзалу, збудували автостанцію з якої йде прямий вхід до речового комплексу.

Отож, ми робимо все, щоб нашим орендарям було вигідно працювати з нами, а відвідувачам – зручно добиратися до ринку та комфортно здійснювати покупки. Щодо комфорту – у нас завжди чисті, комфортабельні примірочні, у яких можна зручно приміряти і вибрати той одяг, який найбільше припав до душі.»

Наталія Йосава, директор «Глобал ICE»: «За півтора роки роботи «Глобал ICE» на лід катка стали 200 тисяч людей. Це більш ніж половина жителів Житомира. Каток став справжньою окрасою ТРЦ «Глобал UA». Наразі він виконує важливу соціальну функцію – 15 тисяч школярів міста пройшли через уроки їзди на ковзанах. В цьому сезоні ця робота продовжиться.

Крім того у нас діє школа фігурного катання. І що приємно – наші вихованці вже завойовують призові місця у всеукраїнських турнірах серед аматорів.»

Анатолій Базильчук, генеральний директор «Мультиплекс»: «”Мультиплекс” – найбільша мережа кінотеатрів України. Сьогодні ми відкрили 11 кінотеатрів, 43 кінозали, які обладнали найсучаснішим обладнанням іноземного виробництва. Наприклад, цифрові проектори, які стоятимуть у Житомирі – виробництва американської компанії «Крісті», яка являється лідером ринку.

В Житомирі у рамках першої черги плануємо відкрити 5 кінозалів. 15 грудня у нас пройде відкриття. Прем’єрний фільм «Йолки 2». Будуть як цифрові зали, так і ті, які демонструватимуть фільми в класичному вигляді.»

Валентин Шабанов, генеральний директор меблевої компанії «7 континент»: «Ми інвестуємо в Житомир, оскільки бачимо перспективу свого розвитку тут в партнерстві з ТРЦ «Глобал UA». Торгова мережа «7 континент» є лідером на ринку меблів Хмельницької області і налічує більше 20 магазинів, що покривають усю область. Флагманський магазин знаходиться в Хмельницькому і представляє меблі всіх цінових і стилістичних сегментів.

У нас багатий досвід роздрібної торгівлі, який ми пропонуємо споживачеві Житомирщини. Наразі ми плануємо зайти в регіон з меблевим магазином, загальною площею 3000 квадратних метрів, де здійснюватимо торгівлю меблевими виробами виробників, з якими працюємо постійно і у якості продукції яких ми впевнені.»

Володимир Сивашенко, голова правління «Атракціон-Сервіс»: «Наша компанія є власником найбільшої в Україні мережі атракціонів. В Житомирі ми прийшли з рішення збудувати в ТРЦ «Глобал UA» дитячий розважальний центр з максимальним різновидом розваг.

Проект стане одним з найкращих в Україні по тематичності та насиченості. Дитячий розважальний центр стане чудовою нагодою провести дозвілля, день народження своєї дитини таким чином, що їй це запам’ятається на усе життя. Усі атракціони надійні і безпечні, вартість – помірна, спосіб розрахунку – зручний. Орієнтовне відкриття – кінець 2011 року!»

Олексій Рисіч, директор «Житомиравтотранссервіс»: «Побудова автостанції – було інвестиційним зобов’язанням ТРЦ «Глобал UA» перед містом. І воно виконується. Зі сторони автовокзалу на виході з речового ринку відтепер функціонуватиме автостанція, яка забезпечуватиме пасажирський зв’язок ТРЦ «Глобал UA з навколишніх населеними пунктами.»

Дитячий розважальний комплекс стане одним з найбільших і найкращих в Україні

Микола Бірюченко: “Приходьте 24-го вересня в ТРЦ “Глобал UA”! Свято буде, справді, масштабним, цікавим та захоплюючим!”

____________________________________________________________________________

Отож, як бачимо, звітувати “Глобалу” є про що, та й плани у нього “наполеонівські”. Репортерові Житомира залишається лише привітати ТРЦ з наступаючею річницею та запросити усіх житомирян та гостей нашого міста 24 вересня 2011 року на святкове дійство, яке пройде традиційно за адресою м. Житомир, вул. Київська, 77.

Сергій Фещенко