В Житомирі діти-сироти попросили, щоб їх взяли у сім’ю, де є батько і мати

Сьогодні у Житомирі пройшла благодійна акція.

В небо над Житомирським обласним спеціалізованим будинком дитини для дітей сиріт і дітей, позбавлених піклування батьків, випустили 300 голубів, як символ надії маленьких дітей-сиріт здобути те, що їм належить від народження – сім’ю.

Захід організований обласною молодіжною ГО “ХХІ покоління”, знайшов відгук у серцях представників обласної та міської влади, керівників житомирських підприємств, меценатів. В рамках проекту дитячим закладам міста передали подарунки, які були зібрані у рамках першої міської соціальної акції “Добро робити легко!”

Як повідомили Репортерові Житомира організатори сьогоднішньої акції – усі хто долучився до допомоги юним вихованцям інтернатних закладів будуть нагороджені символічними відзнаками.

Захід вийшов теплим і навіть зворушливим. Дітки у віршованій формі, але від того, не менш щиро нагадали дорослим, що найголовніше у житті кожної людини – бути у родині, прийомні батьки поділилися позитивним досвідом усиновлення.

Ну і, наостанок, прозвучала фраза, що якщо кожна родина усиновить хоча б одну дитину, проблема сирітства в нашій державі відійде сама по собі.

Обласний будинок дитини знаходится на Богунії в оточенні соснового лісу

День усиновлення об’єднав небайдужих до проблеми сирітства в обласному будинку дитини

Віталій Сівко, голова обласної молодіжної організації “ХХІ поколіня”: Нам усім треба задуматися над своїми вчинками, щоб не страждали ні у чому не повинні діти”

Дітки попросили, щоб їх прийняли у сім’ю, де є батько і мати

І як символ здійснення своєї мрії – відпустили у небо голуба