В Житомирі скликають сьому сесію Житомирської міської ради

Відповідно до ст. 46 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” скликати сьому сесію Житомирської міської ради шостого скликання.

Сесія пройде 7 жовтня 2011 року о 10 годині в залі засідань міської ради.

На розгляд ради винесені такі питання:

1. Про внесення змін та доповнень до персонального складу виконавчого комітету Житомирської міської ради.
Доповідач: Дебой Володимир Михайлович – міський голова
2. Про присвоєння звання Почесний громадянин міста Житомира.
3. Про внесення змін до Регламенту Житомирської міської ради.
Доповідач: Леонченко Наталія Петрівна – секретар міської ради
4. Про стан підготовки міського господарства до роботи в осінньо-зимовому періоді 2011 – 2012 років.
Доповідач: Боровець Микола Петрович – заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради
5. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою площею 5,3882 га за адресою вул. Корольова, 39 м. Житомирі.
Доповідач: Семенець Галина Василівна – перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради
6. Звіт про виконання бюджету за I півріччя 2011 року.
7. Про внесення змін до міського бюджету на 2011 рік та міських цільових програм.
Доповідач: Гаращук Сергій Петрович – директор департаменту бюджету та фінансів міської ради
8. Про затвердження Положення про самоврядний контроль в галузі будівництва, використання та охороною земель у м. Житомирі та склад комісії.
9. Про незастосування положень Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» до КП «Житомирводоканал» Житомирської міської ради.
Доповідач: Панченко Олеся Сергіївна – директор юридичного департаменту міської ради
10. Про продаж товариству з обмеженою відповідальністю «Крома» земельної ділянки несільськогосподарського призначення за адресою: м. Житомир, вул. Промислова, 6, на якій розташовано об’єкти нерухомого майна заявника.
11. Про продаж фізичній особі-підприємцю Сороці Віталію Анатолійовичу земельної ділянки несільськогосподарського призначення за адресою: м.Житомир, вул. Щорса, 63, на якій розташовано об’єкти нерухомого майна заявника.
12. Про продаж фізичній особі-підприємцю Сірачу Сергію Володимировичу земельної ділянки несільськогосподарського призначення за адресою: м. Житомир, вул. Малинська, 12-а, на якій розташовано об’єкти нерухомого майна заявника.
13. Про продаж товариству з обмеженою відповідальністю «Традиція» земельної ділянки несільськогосподарського призначення за адресою: м. Житомир, вул. Домбровського,3, на якій розташовано об’єкти нерухомого майна заявника.
14. Про розгляд звернень фізичних осіб щодо продажу земельних ділянок несільськогосподарського призначення в м. Житомирі.
15. Про розгляд звернення ТОВ «Інвестиційна технологія» щодо внесення змін та продовження терміну дії договору оренди земельної ділянки.
16. Про розгляд звернення ТОВ «Три Гуся» щодо продовження терміну дії договору оренди земельної ділянки.
17. Про розгляд звернення ФОП Купчика Ігоря Олексійовича щодо продовження терміну дії договору оренди земельної ділянки.
18. Про проведення земельних торгів у формі аукціону в м. Житомирі.
19. Про розгляд звернень Квартирно-експлуатаційного відділу м. Житомир.
20. Про надання дозволу громадянам на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право на земельну ділянку.
21. Про приватизацію, передачу в оренду, надання дозволу на складання проектів із землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам.
22. Про внесення змін до рішення Житомирської міської ради від 08.04.09 № 956.
23. Про вилучення, припинення, надання права користування земельними ділянками юридичним і фізичним особам та внесення змін до рішень міської ради.
24. Про надання дозволу на складання проектів із землеустрою щодо відведення земельних ділянок юридичним та фізичним особам, продовження терміну дії рішення міської ради.
25. Про поновлення договорів оренди земельних ділянок.
Доповідач: Лалименко Єлізавета Володимирівна – начальник управління регулювання земельних відносин міської ради
26. Про передачу рухомого майна у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Житомирської області.
27. Про прийняття частини будівлі за адресою: вул. Вокзальна, 10 у комунальну власність територіальної громади міста Житомира.
Доповідач: Борщівський Віктор Михайлович – начальник управління охорони здоров’я міської ради
28. Про прийняття частини приміщення за адресою: м. Житомир, вул. В. Бердичівська, 62 у комунальну власність територіальної громади міста Житомира.
29. Про припинення комунального підприємства лазні «Веселка» шляхом ліквідації.
Доповідач: Кравчук Олена Борисівна – заступник директора, начальник відділу по управлінню та приватизації комунального майна департаменту власності та ринкового регулювання міської ради
30. Про надання дозволу на отримання кредиту комунальному підприємству «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління».
Доповідач: Закусило Петро Іванович – заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради
31. Про деякі питання обмеження реалізації алкогольних напоїв на території міста Житомира.
32. Про формування статутного фонду комунального підприємства «Гагарінське», внесення та затвердження доповнення до Статуту.
Доповідач: Рабошук Світлана Федорівна – заступник директор департаменту власності та ринкового регулювання міської ради
33. Про внесення та затвердження змін до Статуту комунального підприємства.
34. Про збільшення розміру статутного фонду комунального підприємства «КАТП – 0628», внесення та затвердження змін до його Статуту».
Доповідач: Півоварова Світлана Іванівна – начальник управління житлового господарства міської ради
35. Про збільшення розміру статутного фонду комунального підприємства «Житомирводоканал» Житомирської міської ради та внесення змін до його Статуту.
36. Про збільшення розміру статутного фонду комунального підприємства «Управління автомобільних шляхів» Житомирської міської ради, внесення та затвердження змін до його Статуту.
37. Про прийняття в комунальну власність міста ділянки теплової мережі від теплової камери (ТК-94) про пров. Скорульського до будівлі на вулиці Великій Бердичівській,13, протяжністю 138 м.п., діаметром 159 мм.
38. Про прийняття в комунальну власність міста від громадянина Ткачука А.М. новозбудованих газових мереж та безоплатну їх передачу на баланс ПАТ «Житомиргаз» для утримання і обслуговування.
39. Про прийняття в комунальну власність міста від ВАТ «Житомирмолоко» котельні і теплових мереж (об’єктів теплозабезпечення) по вул. Перемоги, 75 та безоплатну їх передачу на баланс КП «Житомиртеплокомуненерго» Житомирської міської ради.
40. Про збільшення розмірів статутних фондів комунальних підприємств, внесення та затвердження змін до їх Статутів.
Доповідач: Марцун Олександр Васильович – начальник управління комунального господарства міської ради
41. Про внесення змін до рішення міської ради від 03.03.11 № 76 «Про встановлення пільг та пільгових орендних ставок по орендній платі на 2011 рік».
42. Про внесення змін та доповнень до рішення Житомирської міської ради від 18.03.09 № 877 «Про затвердження Положення про оренду, методику розрахунку та порядок використання плати за оренду майна комунальної власності територіальної громади м. Житомира».
43. Про внесення змін до рішення міської ради від 18.03.09 № 878 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на право укладання договору оренди нерухомого майна комунальної власності територіальної громади міста Житомира».
Доповідач: Загурський Володимир Францович – директор КП «Агентство з управління майном» міської ради
44. Про визнання таким, що втратило чинність рішення сесії міської ради від 20.01.06 № 613.
Доповідач: Астахова Олена Михайлівна – директор департаменту економічного розвитку міської ради
45. Про внесення змін до Програми забезпечення організаційної діяльності депутатів Житомирської міської ради на 2011 рік.
Доповідач: Леонченко Наталія Петрівна – секретар міської ради
46. Про внесення змін та доповнень до Програми розвитку культури міста Житомира «Культурна політика міста – наше спільне надбання і турбота» на період 2009 – 2011 роки.
Доповідач: Марчук Наталія Миколаївна – заступник начальника управління культури міської ради
47. Про звернення депутатів Житомирської міської ради до Президента України.
Доповідач: Стойко Валентин Михайлович – депутат міської ради
48. Різне.

На сесію запросити заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, голів Богунської та Корольовської районних у місті рад, окремих керівників організацій та установ, представників засобів масової інформації.

Міський голова В. М. Дебой