Як зустріли житомиряни Воєвуцького і Кувалдіна

Мирослав Кувалдін, лідер гурту “The Вйо”, виконуючи у Житомирі свої старі хіти з реакції публіки зрозумів, що для неї вони нові).

Сьогодні початок концертної програми, яку підготував “Глобал” до свого третього дня народження відкривали зірки української естради Мирослав Кувалдін та Олександр Воєвуцький. Після свого виступу хлопці зізналися Репортерові Житомира, що публіка зустріла їх дещо стримано.

Але на це є свої причини. По-перше, люди знаходилися далеко від сцени, відповідно, “запалити” їх було складно, по-друге, публіка була не досить “розігріта”, по третє – всі чекали на “Доктора Албана”.

____________________________________________________________________________

– Мирославе, в Житомирі ви виступаєте вперше?

– Ні, раніше мені доводилося виступати у закладі під назвою “ФОК”. Правда, я чув, що його вже закрили. Ну, не будемо проводити паралелі з сьогоденням).

– Чим займаєтеся зараз? Що вас хвилює?

– Всього себе останні 4 роки я віддаю фестиваль “ВЙО Кобеляки”. Зразкова екологія Полтавщини підштовхнула до проведення Фестивалю саме в Кобеляках – місті, якому не загрожують екологічні катастрофи, в якому відсутні підприємства важкої промисловості, місті з прозорою водою і чистим повітрям, яке навіть не має від чого рятувати, а достатньо лише цінувати і оберігати надбане.

Фестиваль аматорського мистецтва “Вйо Кобеляки” є загальнонаціональним заходом, що збирає митців та ремеслярыв з різних куточків нашої Батьківщини та зразки їхньої творчості, навколо ідеї гармонійного співіснування сучасної людини з оточуючим середовищем. Долучайтеся, якщо цікаво).

– Які пісні виконували сьогодні житомирянам – старі хіти, чи нові композиції?

– Співав як старі хіти, так і нові хіти. Щоправда, з реакції публіки зрозумів, що вона сприймає старі хіти так само, як і нові).

____________________________________________________________________________

– Олександре, чим живете? Десь виступаєте? Маєте продюсера, чи займаєтеся своїм просуванням самотужки?

– Мій продюсер – мій брат, Ігор Воєвуцький. Тому у нас все в сім’ю. Щодо випуску альбому – зараз робити це складно. Тому ми записуємо одну пісню в півроку і робимо все, щоб вона “вистрелила”. Ну, звісно, їжджу з виступами по всій Україні. Здається, об’їздив з концертами всю країну.

– В Житомирі як вам як співається? Рідні житомиряни надихають?

– З однієї сторони мені в Житомирі виступати легко, адже тут все рідне, а з іншої – відчуваю відповідальність перед земляками.

.

Зірки вишикувалися біля стінки).

Мирослав Кувалдін та Олександр Воєвуцький зазначили, що публіка їх зустріла прохолодно, зважаючи на те, що вони своїми виступами лише відкривали концерт

Фото з зірками).

Кореспондент газети “Житомирщина” Аліна Шавловська з зіркою вітчизняної естради нашим земляком Олександром Воєвуцьким

Репортер Житомира не змарнував нагоди задати запрошеним співакам декілька запитань