Завдання Тягнибока для житомирських свободівців: більше депутатів у парламенті, більше міських голів в області

24 вересня у Палаці культури КПІ, що у Києві, відбулися Урочисті збори Всеукраїнського об’єднання «Свобода» – «20 років вірності. 20 років боротьби».

«Свобода», ровесниця Незалежності – єдина політична сила, котра зберігає вірність ідеї. Наше об’єднання – згуртована й загартована сила. Ми можемо боротися з упевненістю, гідністю й гордістю за пройдений шлях, і можемо з упевненістю дивитися у майбутнє. Єдиний шлях для України – це перемога націоналізму», – зауважив у своєму виступі лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок.

Олег Тягнибок окреслив ключові завдання ВО «Свобода» у найближчій перспективі.

«Здобути першу націоналістичну фракцію у Верховній Раді. Ми зможемо формувати більшість у ВР з іншими політсилами, що не співпрацюють із чинною владою. Ми будемо боротися за посаду Голови Верховної Ради. Ще одне завдання – це виконавча влада. Нам потрібні міські голови, через яких можна формувати свободівські виконавчі структури, які діятимуть на користь українському суспільству.

Наступний етап – президентські вибори, де ми маємо виставити свого кандидата. Навіть якщо наш кандидат не вийде до другого туру, ми можемо вести мову про підтримку іншого кандидата, за умови що цей представник підтримає нашого кандидата на посаду голови ВР», – сказав Олег Тягнибок.

За його словами, у 2017 р. «Свобода» повинна мати тотальну більшість у парламенті.

Також на Урочистих зборах вручали цінні подарунки. Зокрема золоті значки отримали депутат Житомирської районної ради Сергій Крутій, голова Малинської міської організації ВО «Свобода» Василь Федоренко. Іменні годинники дали депутатам Богунської районної ради Михайлові Сліпченко та Олевської міської ради Віктор Коц. Крім того, активним місцевим свободівцям були вручені грамоти і подяки.