Жителі по вулиці Котовського в день народження “Глобала” “тримали оборону” від непрошених гостей

Під час святкування у «Глобалі» подвір`я навколишніх будинків перетворилися на туалет.

Мешканцям будинків Котовського, 95/2 та Котовського, 95б у суботу було зовсім не до концертів, хоча музика гриміла просто у вікна.

Хоч й були поставлені мобільні туалети, але при такому скупченні народу вони не встигали “приймати”охочих. Місцеві кажуть, що дифіцит туалетів відчули дуже добре. Паломництво справляння фізіологічних потреб почалося ще опівдні й тривало до самісінької ночі. Ходили десятками, якщо не сотнями. Сорому ані краплини, обурюються мешканці. Непрошених гостей зовсім не бентежило ані те, що на дворі білий день, ані присутність сторонніх, серед яких було чимало дітей.

Деякі мешканці будинків “тримали оборону” до ночі. Проте полювати на уже “тепленьких” візитерів виявилося марною справою, незважаючи й на чималеньку кількість “оборонителів”, як чоловіків, так і жінок.

Люди згадують з огидою: сморід стояв на все подвір’я, а у під’їздах, що прийняли на себе удар замість біотуалетів, калюжі з третього поверху крапали аж до першого.

Територія навколо будинків вкрилася рясним шаром сміття. Двірнику довелося вигрібати гори порожніх пляшок.

Мешканці прогнозують, що така ситуація буде повторюватися з року в рік, тому звертаються до місцевої влади й керівництва “Глобала” огородити подвіря від наслідків святкування, повідомляє “Союз-ТВ”.