Житомир зустрічатиме учасників VІІ Всеукраїнської естафети

На честь Дня фізичної культури та спорту, з 2 по 10 вересня 2011 року, пройде сьома Всеукраїнська велоестафета «Спорт для всіх єднає Україну!».

Вона охопить всі регіони України та пройде за трьома маршрутами одночасно. До Житомира учасники велоестафети прибудуть 8 вересня о 18.00. Біля пам’ятника Тарасу Шевченку відбудеться урочиста зустріч спортсменів з громадськістю, керівництвом міста та області, представниками ЗМІ, інформує управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю облдержадміністрації.

Загальний кілометраж маршруту – 5000 км. На останньому етапі кількість учасників складе 350 чоловік, без урахування сотень бажаючих, що приєднаються до велоколони.

Команди пронесуть по території України прапор своєї області і встановлять його в м. Києві 10 вересня 2011 року під час урочистого фінішу, в День фізичної культури та спорту.

Довідково:

І. Західний маршрут (1870 км): старт одночасно з міст Хмельницького, Тернополя та Вінниці через міста Чернівці, Івано-Франківськ, Ужгород, Львів, Луцьк, Рівне, Житомир, Київ.

ІІ. Південний маршрут (1515 км): старт з м. Севастополя через міста Сімферополь, Херсон, Миколаїв, Одесу, Кіровоград, Черкаси, Білу Церкву, Київ.

ІІІ. Східний маршрут (1633 км): старт з м. Луганська через міста Донецьк, Запоріжжя, Дніпропетровськ, Полтаву, Харків, Суми, Чернігів, Київ.