Житомирські свободівці у День знань вручили подяки школярам

1 вересня представники Житомирської обласної організації ВО «Свобода» на запрошення дирекції відвідали Стрибізьку ЗОШ Червоноармійського району.

Це був візит для висловлення вдячності учням та вчителям школи за участь у святкуванні 70-річчя Олевської республіки. Нагадаємо, що до участі у відкритті пам’ятного знаку в місті Олевськ долучився колектив козацьких бойових мистецтв «Стрибожі правнуки» під керівництвом вчителя школи Володимира Лисюка.

Свободівці вручили вдячні листи за підписом голови обласної організації Сидора Кізіна учасникам колективу та подарували школі тренувальний боксерський мішок. Зі словами найкращих побажань, з надією на подальшу співпрацю виступив заступник голови обласної організації Михайло Сліпченко.

«Олевчани були в захваті від виступу вашого козацького колективу. Ці діти є справжніми патріотами України – це підростає молода зміна тій системі, що сьогодні окупувала владні кабінети. Любіть Україну, як люблять її ці діти», – сказав Михайло Слпіченко.

Заступник голови обласної організації Юрій Градовський переказав вітання голови обласної «Свободи» Сидора Кізіна та голови Олевської організації Юрія Ковалінського. Закликав молоде покоління завжди бути українцями, шанувати мову батька й матері, українську культуру та історію.

«Бережіть Україну – вона в нас одна. І вона – найкраща», – завершив свободівець Юрій Градовський.