Житомирський технологічний ліцей відзначив День народження

Сьогодні, 28 вересня, Житомирський професійний технологічний ліцей відзначив День ліцею.

На урочистості, присвячені дню заснування навчального закладу, завітали і керівники міста, області, представники депутатського корпусу міської ради, інформує управління по зв’язках з громадськістю.

Привітав зі святом учнів та викладачів Житомирський міський голова Володимир Дебой: «Ви маєте пишатися, що ваші професії – сьогодні затребувані і на ринку праці, і необхідні у повсякденному житті. Приємно, що 95% ваших випускників працюють за професією. Тому, вам шановні учні та вчителі, бажаю хорошого навчання та викладання, професійності, успіхів у житті».

Керівник міста також вручив директору навчального закладу Петру Градовському цінний подарунок та диплом за ІІ місце в номінації «Краще оформлення території навчального закладу» загальноміського конкурсу «Моє квітуче місто».

Директор ліцею Петро Градовський зазначив, що пишається навчальним закладом та учнівсько-викладацьким складом. Адже ліцей багато років поспіль тримає хороші місця у рейтингу ПТНЗ області. Кращі ж працівники та учні Житомирського професійного ліцею отримали цього дня грамоти, подяки та подарунки за успіхи у навчанні та викладанні.

Учні закладу представили гостям свята виставки квіткових композицій, металевих виробів, міні-проектів будівництва.

____________________________________________________________________________

Навчальний заклад засновано у 1977 році. За роки існування ліцею підготовлено понад 10 тис. випускників для народного господарства та промисловості (за напрямами машиніст компресорних та холодильних установок, слюсар, електрогазозварник, секретар керівника, оператор комп’ютерного набору, асистент референта), для підприємств торгівлі та громадського харчування (кухар, кондитер, офіціант, бармен, адміністратор, продавець продовольчих/непродовольчих товарів), для сільського господарства (овочівник, квітникар, озеленювач).

Цьогоріч до лав навчального закладу вступили понад 200 учнів.