Apple випустить свій перший телевізор

Apple реалізує ідею Стіва Джобса і випустить свій перший телевізор.

У Apple не забули про чергове геніальне ноу-хау Джобса і всерйоз зайнялися розробкою свого першого телевізора.

Стів Джобс ще за життя виношував ідею створити телевізор із надпростим інтерфейсом – і при цьому з надшироким функціоналом.

Про це йдеться, зокрема, у нещодавно виданій біографії засновника Apple Steve Jobs by Walter Isaacson («Стів Джобс. Автор Уолтер Айзексон»).

“Мені хочеться розробити інгегрований телевізор, який був би бездротовим способом синхронізований із іншими гаджетами та з сервісом iCloud… У телевізора буде найпростіший інтерфейс з усіх, які лише можна собі уявити. Я нарешті «розкусив», як це зробити”, – цитує Уолтер Ісааксон Стіва Джобса у своїй книзі.

ИТАР-ТАСС повідомляє, що над проектом працює Джефф Роббін (Jeff Robbin), «архітектор» iPod та музичного магазину iTunes. Цей факт вказує на те, що, можливо, телевізор Apple крім роботи із традиційним телевізійним сигналом буде взаємодіяти з контентом віддалених баз даних за допомогою голосових команд. Таким чином, можна передбачити, що телевізор Apple буде створений так, щоб не було необхідності передплачувати кабельне телебачення.

За матеріалами osvita.mediasapiens.kiev.ua