Голова фракції ВО “Батьківщина” у міській раді Олексадр Радько: “Возна вийшла з партії, бо на неї чиниться тиск!”

Сьогодні Репортерові Житомира стало відомо, що партійний квиток склала голова Корольовської районної ради Житомира Світлана Возна.

Нагадаємо, Світлана Возна обрана депутатом райради за списками ВО “Батьківщина”. Репортер Житомира, припустивши, що причиною виходу з партії “очільниці Корольовки” став всерединіпартійний конфлікт отримав від Світлани Возної рішуче заперечення свого припущення.

– Конфлікту з керівництвом партії у мене не було. Я взагалі неконфліктна людина. Це не значить, що відтепер я ворогую з партією, від якої мене обрано депутатом і головою райради. Я підтримую добрі стосунки з представниками усіх політичних сил, які представляють інтереси жителів району, – сказала Репортерові Житомира пані Возна.

Ми вирішили поцікавитися позицією голови фракції ВО “Батьківщина” у ЖМР Олександра Радька, щодо цього факту.

Олександр Радько: “На неї здійснювався тиск. Збоку діючої влади. Все таки голова райради, член виконкому, посада відповідальна і впливова. Звісно, вихід з лав партії Світлани Возної повністю пов’язаний з її службовою діяльністю.”

– Чи були у неї конфлікти з однопартійцями? Можливо, вона відмовлялась виконувати партійні завдання?

– У жодному разі. Жодних конфліктів з партією у неї не було. Ми з нею не сварилися і тим більше – не виганяли. Її примусили піти, очевидно, заради збереження можливості спокійно працювати на займаній посаді.

– Процедуру відкликання Світлани Возної як депутата здійснюватиме?

– Подивимось по її роботі. Якщо вона і надалі якісно працюватиме для людей, на їх благо – нехай собі працює. В іншому випадку – мовчати теж не будемо.