Громадська ради обговорила підготовку міста до опалювального сезону та стан освіти

Вчора в приміщені прес-центру міської ради о 15.00 відбулось чергове засідання Громадської ради при міському голові.

На порядок денний засідання було винесено питання про хід підготовки міського господарства до роботи в осінньо-зимовий період та перспективи розвитку галузі освіти, інформує управління по зв’язках з громадськістю.

“Незважаючи на значні проблеми, що існують у житлово-комунальній сфері міста, зношеність інфроструктури, надостатнє фінансування, всі структури відповідальні за підготовку міського господарства до зими, доклали максимум зусиль, задіяли всі наявні ресурси і підготувались до роботи в осіньо-зимовий період. До 10 жовтня всі котельні та центральні теплові пункти будуть готові на 100%”. – авторитетно підкреслив Микола Боровець.

Заступник начальника управління освіти міської ради Світлана Ковтуненко, доповідаючи Громадській раді про стан освіти в Житомирі, наголосила, що бути осторонь проблем освіти не можуть ні держава, ні батьки: “Сьогодні існує ряд питань, що потрубують системного вирішення, більше того, до вирішення цих проблем потрібно залучати як владу, батьків так і громадськість”.

Члени Громадської ради вирішили провести “круглий стіл” із залученням правоохоронних органів та громадськості, на якому розглянути питання законності розташування торгівельних закладів та об’єктів громадського харчування із продажем алкогольних напоїв поблизу шкіл.

Голова Громадської, ради Петро Саух підкреслив важливість участі батьків у процесі виховання дітей.