«Київстар» закликає поділитися любов’ю до України

«Київстар» закликає українців розповісти про власне бачення України на онлайн-порталі iloveukraine.com.ua.

Мета проекту — посилити інтерес до своєї країни серед її жителів та навчити більшість українців користуватися інтернетом. Проект «Поділіться любов’ю до України» стартував 19 жовтня 2011 року.

«Київстар» робить свій внесок у соціальний та економічний розвиток України — країни, де працює та розвивається оператор. Кожного року «Київстар» спілкується з українцями не лише на тему мобільних послуг та продуктів – оператор порушує найбільш значущі соціальні питання, такі як спілкування та порозуміння, здоров’я та спорт, розвиток молоді, безпечний інтернет тощо.

У 2011 році, у 20-у річницю Незалежності України, компанія пропонує нову тему для діалогу з суспільством. Масштабний проект «Поділіться любов’ю до України» закликає українців поділитися любов’ю, своїми враженнями та баченням України.

Для цього в рамках проекту «Поділіться любов’ю до України» «Київстар» створив онлайн-портал iloveukraine.com.ua, де всі бажаючі можуть публікувати фотографії найцікавіших та найяскравіших на їх думку куточків України. Цей майданчик стане спільною, створеною самими українцями базою знань про країну та її видатні місця — як вже популярні, так і досі невідомі.

Портал iloveukraine.com.ua дозволяє усім його відвідувачам відправляти фотографії з сайту друзям на e-mail або телефон за допомогою MMS на номери абонентів «Київстар» та DJUICE.

Також клієнти «Київстар» та DJUICE можуть легко публікувати власні фотографії у вигляді MMS з мобільного телефону за допомогою безкоштовного номеру 380. Доступ до порталу при вході з мобільного телефону через стандартні точки доступу із використанням технології EDGE/GPRS для клієнтів «Київстар» та DJUICE не тарифікуватиметься.

Ігор Литовченко, президент «Київстар»: «У річницю Незалежності України ми прагнемо зміцнити почуття любові до країни у наших співвітчизників через усвідомлення її краси та масштабу. Мальовничість нашої землі — перше, що приходить на згадку кожному українцеві про Україну.

Якщо кожен з нас буде щиро любити та поважити свою країну, її поважатиме світ. Отже ми закликаємо всіх поділитися своєю любов’ю до України та своїми враженнями на онлайн-майданчику «I Love Ukraine». Разом ми створимо народну базу знань про нашу країну».

Редакція порталу iloveukraine.com.ua регулярно готуватиме пізнавальні статті, вестиме ігрові активності на сайті, складатиме рейтинги фотографій та публікуватиме враження учасників.

У 2012 році контент порталу буде переведений на англійську мову та стане вагомим помічником іноземним туристам напередодні Європейського Чемпіонату з футболу у плануванні подорожей по Україні.

____________________________________________________________________________

Завдяки проекту «Поділіться любов’ю до України» більше українців будуть користуватися інтернетом, що сприятиме розвитку телекомунікацій та інтеграції України у світову спільноту.