Мер Житомира прозвітував перед колективом Житомирської панчішної фабрики (фото)

У п’ятницю, 28 жовтня, міський голова Володимир Дебой зустрівся із колективом Житомирської панчішної фабрики.

Керівник міста, як і обіцяв, завітав на фабрику, аби прозвітувати перед колективом про перший рік діяльності на посаді міського голови.

Володимир Дебой розповів про найважливіші об’єкти, що вимагали реконструкції та відновлювальних робіт вже багато років. Зокрема, йде мова про музичну школу № 1 по вул. Михайлівській, відділення дитячої міської лікарні по вул. Шевченка, ремонтування прибудинкових територій, реконструкцію Замкової гори, які десятки років залишалися без уваги. Лише за перший рік діяльності нової команди до міського бюджету додатково залучено 70 мільйонів гривень, інформує управління по зв’язках з громадськістю.

Міський голова у ході спілкування з працівниками фабрики відповів на запитання колективу, розповів про проблеми, досягнення та перспективи на наступний рік, а також оглянув обладнання та виробничий процес підприємства.

«Якість вашої продукції славить не тільки місто Житомир, а й Україну. Спасибі вам за умілі руки. Дякую за вашу працю на благо нашого міста», – звернувся міський голова до колективу фабрики.

____________________________________________________________________________

Житомирська панчішна фабрика – одне із кращих підприємств міста. Фабрика виготовляє понад 1200 видів панчішно-шкарпеткових виробів, відомих на всю Україну та за її межами для всіх груп населення (діти, жінки, чоловіки).