На Житомирщині вшанували пам’ять воїнів-визволителей. ФОТО

Житомирщина вшановує пам’ять загиблих.

26 жовтня з нагоди 67-ої річниці визволення України від фашистських загарбників відбулося покладання квітів до пам’ятника воїнам-визволителям у селі Висока Піч Житомирського району.

У заході взяли участь заступник Голови державної податкової служби України Сергій Лєкарь, заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Олександр Никитюк, голова ДПА у Житомирській області Сергій Шинкаренко, представники молодіжної громадської організації Київського клубу «Червона зірка», керівники району, виконавчого комітету селищної ради, мешканці села.

Олександр Никитюк, виступаючи перед людьми, які прийшли віддати данину пам’яті воїнам-танкістам, висловив велику вдячність землякам, що десятки років тому встали проти ворога, не злякавшись його, і перемогли.

„Наш обов’язок – пам’ятати про ті буремні дні, часи окупації. Ми повинні допомагати і підтримувати ветеранів, які кували велику перемогу, на прикладах їх мужності і патріотизму виховувати нашу молодь”, – зазначив він.

До урочистостей з нагоди річниці визволення України від фашистських загарбників пам’ятник воїнам-визволителям було відреставровано за ініціативи молодіжної громадської організації Київського клубу „Червона зірка”.

Фото Катерини Таранавської