Розкішний особняк на колесах (фото)

Австрійська компанія Marchi розробила проект розкішного мобільного будинку Elemment Palazzo.

Футуристичний будинок на колесах довжиною більше 12 метрів оснащений двигуном потужністю в 500 кінських сил.

Аеродинамічний корпус, дизайн якого базується на конструкції німецького дизайнера-генія Луїджі Колані, завдяки якісній аеродинаміці знижує витрату палива на 20% в порівнянні з серійними вантажівками.

Своїм мешканцям Elemment Palazzo пропонує зручний підйомний трап, вітальню, спальню, кухню і санвузли, розташовані на двох поверхах.

Кожен мобільний будинок буде виготовлятися на замовлення, враховуючи особисті побажання клієнта. Незважаючи на це, обов’язкові елементи передбачають паркетні підлоги, розкішні матеріали обробки, довгі стельові вікна у вітальні.

А також регульовані по висоті крісла, висувний відсік, що збільшує внутрішній простір в припаркованому положенні Palazzo на цілих 80%.

Цікавою особливістю є висовуюча мансарда – 20 кв. м. зони «Sky Lounge», оснащена підлогою з підігрівом, баром і системою затінення, що піднімається з верхньої частини мобільної структури за допомогою одного натискання кнопки.

Світла фарба, видима тільки при певному освітленні, використовується для створення індивідуального стилю і ефектного дизайну екстер’єру масштабного автомобіля.

Крім мобільного будинку компанія Marchi пропонує Elemment Palazzo у вигляді VIP-автобуса та мобільного шоу-рума, пише, auto.oboz.ua.

А ви б хотіли собі такий?